O Ευρωπαϊκός Νότος δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο κάθε αναγνώστης έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.


Τρίτη 30 Απριλίου 2013

Μηνυτήρια αναφορά πολιτών κατά τραπεζών



Ανακοίνωση
Συνελληνίδες / Συνέλληνες,

Τολμάμε την Πέμπτη, 2α Μαΐου 2013, και ώρα 11.30 π.μ., στο Κτήριο του Σ.Δ.Ο.Ε. (Σώματος Δίωξης κατά του Οργανωμένου Οικονομικού Εγκλήματος), επί της οδού Πειραιώς αρ. 207, αυτό που ουδείς Έλλην Ενεργός Πολίτης τόλμησε από την εποχή του Σόλωνος το 593 π.Χ.
       Καταθέτουμε, ως καταληστευθέντες Δανειολήπτες, την 1η Μηνυτήριο Αναφορά από μία ατέλειωτη σειρά τοιούτων,

οι οποίες έπονται ενώπιον των Οικονομικών Εισαγγελέων Αξιότιμων κ.κ. Γρηγόρη Πεπόνη και Σπύρου Μουζακίτη:
Α) Κατά του Προέδρου, του Διευθύνοντος Συμβούλου του Δ.Σ. καθώς επίσης και των Μελών του Δ.Σ. της «ALPHA  BANK  A.E.»,
Β) κατά παντός αναγκαίου ή και απλού συνεργού διευθυντού ή υπαλλήλου του ανωτέρω Τραπεζικού Ομίλου και
Γ) κατά παντός αρμοδίου υπαλλήλου της ΤΡΑΠΕΖΑΣ της ΕΛΛΑΔΟΣ ως Αρμοδίας Εποπτεύουσας Αρχής των εν Ελλάδι Τραπεζών, για δόλια, συστηματική, μεθοδευμένη και ξεδιάντροπη απάτη και τοκογλυφία εις βαθμόν κακουργήματος εναντίον μας αλλά και εις βάρος Εγχωρίων & Διεθνών εν Ελλάδι Επενδυτών.
       Η μάχη με σύνθημα «ΑΙΔΩΣ ΑΧΡΕΙΟΙ» κατά επίορκων,  λαμογιών, απατεώνων, ψευδολόγων, δειλών, ξενόδουλων, κλεπτών, τοκογλύφων, ανθελλήνων και εν κατακλείδι προδοτών κατά του Έθνους μας μόλις άρχισε και θα είναι πλέον εκ μέρους ολοκλήρου του Ελληνικού Λαού διαρκής, αμείλικτη και μετά βεβαιότητος νικηφόρος.
       Η παλλαϊκή Ηθική Σας Συμπαράσταση, την προαναφερθείσα ημέρα, ώρα και τόπο με σύνθημα, «ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ  2013», θα αποδείξει παγκοσμίως και άμεσα, ότι δεν είμαστε «Έθνος  ραγιάδων», όπως κάποιοι «τζιτζιφιόγκοι», κρυμμένοι σε σκοτεινά υπόγεια διαδίδουν, αλλά γνήσιοι Απόγονοι Μαραθωνομάχων του 490 π.Χ. & Σαλαμινομάχων του 480 π.Χ..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου