O Ευρωπαϊκός Νότος δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο κάθε αναγνώστης έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.


Τρίτη 30 Απριλίου 2013

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αθήνα λόγω Πρωτομαγιάς


Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις αναμένεται να σημειωθούν αύριο, Μεγάλη Τετάρτη, στην Αθήνα λόγω των προγραμματισμένων εκδηλώσεων – συγκεντρώσεων και πορειών που θα πραγματοποιηθούν στο πλαίσιο του εορτασμού της Εργατικής Πρωτομαγιάς την 1-5-2013, από την 08.00΄ ώρα περίπου. 
Ειδικότερα, σύμφωνα με την Αστυνομία, κυκλοφοριακές παρεμβάσεις θα σημειωθούν στις περιοχές γύρω από την πλατεία Συντάγματος, την πλατεία Κλαυθμώνος, από το Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο (Πατησίων),
την πλατεία Καραϊσκάκη στον Πειραιά, το Άγαλμα των Μεταλλωρύχων στο Λαύριο και την κεντρική πλατεία της Ελευσίνας.
Σε περίπτωση που πραγματοποιηθούν και άλλες πορείες που θα αποφασισθούν την τελευταία στιγμή, θα ληφθούν τα αναγκαία μέτρα τροχαίας με τις ανάλογες διακοπές και εκτροπές της κυκλοφορίας.
Παράλληλα θα γίνουν και τροποποιήσεις στα δρομολόγια - στάσεις των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς (Λεωφορεία – Τρόλεϊ).
Παρακαλούνται οι οδηγοί οχημάτων, για την εξυπηρέτησή τους και την αποτροπή πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων, να αποφύγουν την κίνηση και στάθμευση των οχημάτων τους στην ευρύτερη περιοχή του Κέντρου της Αθήνας και να ακολουθούν τα σήματα και τις υποδείξεις των ρυθμιστών τροχονόμων.

Τα μέσα μαζικής μεταφοράς θα κινηθούν ως εξής:

Τετάρτη 1η Μαΐου
Λεωφορεία & Τρόλεϊ, θα κινούνται 9:00 έως 21:00, περισσότερα.
Μετρό & ΗΣΑΠ (Ηλεκτρικός), στάση εργασίας από έναρξη βάρδιας έως τις 9 το πρωί. Δρομολόγια προς αεροδρόμιο δεν θα εκτελούνται, περισσότερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου