O Ευρωπαϊκός Νότος δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο κάθε αναγνώστης έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.


Τρίτη 30 Απριλίου 2013

Μην απορείτε, ο Βορίδης, ο Αδωνις, η Ρεπούση και το Indymedia είναι ομοϊδεάτες…!


Ένα παλιό mail με νόημα...


netakias
Ο κ.Βορίδης είναι “ρεαλιστής”, είπε το αυτονόητο, πρέπει όσοι δεν μπορούν να πληρώσουν τα δάνεια τους, να βγούν στο δρόμο γιατί είναι άδικο, γι αυτούς που πληρώνουν. Πήραν σπίτια, που δεν μπορούν να ξεπληρώσουν, οι Τράπεζες δεν είναι φιλόπτωχα ταμεία, πρέπει να τηρούμε τον Νόμο.
Είναι όμως έτσι;
Ρεαλισμός! Ω! Τι ύπουλη λέξη, τι σκοταδιστική έννοια!
Αν το ανθρώπινο είδος (και πόσο μάλλον οι Ελληνες!) ήταν “ρεαλιστικό” θα ζούσαμε ακόμη στις σπηλιές!
Παραδείγματα ανθρώπων “Ρεαλιστών”
άπειρα!
Οπώς ο Λυκίδης (σας προκαλώ ψάξτε Ηροδότου «ΙΣΤΟΡΙΑΙ», Εκδόσεις Γεωργιάδη)!
Οπως ο Λόρδος Κέλβιν, μεγάλος “ρεαλιστής” φυσικός, ειχε πεί  ότι «τίποτα βαρύτερο από τον αέρα δεν μπορεί να πετάξει» ΟΧΤΩ (8) ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ ΤΟΥΣ ΑΔΕΛΦΟΥΣ Wright! Ενώ πάλι ως “ρεαλιστής” κι επιστήμονας είχε πει ότι «όλα έχουν ανακαλυφθεί στην Φυσική» και μερικά χρόνια αργότερα ο Αλβέρτος διατύπωσε τη θεωρία της σχετικότητας !
Ο δήθεν “ρεαλισμός” λοιπόν, είναι ο μάσκα των καθεστώτων, η πρόφαση των μονόδρομων και της προπαγάνδας, των κινδυνολόγων για να οδηγούν, ακόμη κι έθνη όπως το Ελληνικό, στη μοιρολατρία, τον μεγαλύτερο εχθρό της επ-ανάστασης, όσων δηλαδή βρίσκονται στον αντίποδα όσων πρεσβεύει το Ορθόδοξο “Φιλοκαλοῦμεν μετ’ Ἀνταρσίας”.
Το ποιο καλό χαρτί της προπαγάνδας κι όσων την υπηρετούν είναι οι “ταμπέλες”. “Ταμπέλες” για τις ιδέες τις ιδεολογίες, αλλά τελικά τις ιδεοληψίες τους. Εχουν εκπαιδεύσει τον κόσμο να “μείνει” στο φαίνεσθαι και στα λόγια κι όχι στις πράξεις και τη λογική, που τελικά αυτό είναι το μέτρο που κρίνει τους ανθρώπους.
Ο Βορίδης, ο Αδωνις, οι Πλεύριδες, ο Πάγκαλος, η Ρεπούση, ο Ψαριανός, το Indymedia και τα Χρυσαύγουλα κτλ. δεν είναι ιδεολόγοι, είναι τυχοδιώκτες της εξουσίας, με κοινό πιστεύω την κατάργηση του Εθνους-Κράτους.
Αν και από διαφορετικές φαινομενικά “θέσεις” ή “ιδεολογίες”, ο διαχωρισμός τους κι η δήθεν “αντιπαλότητα” τους είναι απλώς θέσεις που ανέλαβαν ο καθένας, ανάλογα με αυτό που μπορούν να εκπροσωπήσουν επικοινωνιακά καλύτερα. Για παράδειγμα η Ρεπούση, o Κουβέλης, ο Ψαριανός έπιασε  την Αριστερίζουσα ιδεοληψία κι οi Αδωνις, ο Σαμαράς, ο Βορίδης την Δεξία.
Η ανέλιξη στην εξουσία είναι σίγουρη.
ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΙΖΟΝΤΕΣ
Η Ρεπούση, ο Ψαριανός κι οι συν αυτώ, είναι τουλάχιστον συνεπείς στους λόγους και τις πράξεις τους. Δεν πιστεύουν στα Εθνη, στα Σύνορα και τις Θρησκείες, είναι ανοιχτά υπερ της Παγκοσμιοποίησης, της βίαιης μετακίνησης πληθυσμών.
Έτσι και στην Ιστορία της Ρεπούση, η λέξη «Τουρκοκρατία» έγινε «Οθωμανική Διοίκηση» , οι «Κλέφτες» έγιναν «κλέφτες», έγινε ο «συνωστισμός» , «ο Ελληνικός Στρατός κατέλαβε την Μακεδονία και την Ήπειρο» και «ο Ελληνικός Στόλος κατέλαβε τα νησιά του Αιγαίου».
Βασισμένη στα βιβλία Ιστορία του CDRSEE, με χορηγούς όπως το State Department, USAID,  Υπουργείο Εξωτερικών της  Γερμανίας κτλ.
Αρα όλα όσα δήθεν εκπροσωπούσε η Αριστερίζουσα ιδεοληψία τους, κοινωνικό κράτος, εργασιακά δικαιώματα, ισονομία, κοινωνική συνοχή πρέπει να καούν για την σωτηρία των Τραπεζών και της Ευρωπαϊκής Τραπεζικής Ενωσης.
Το μνημόνιο είναι μονόδρομος και η μεταπήδηση από την ιδεοληψία της ένωση των λαών, Τραπεζική τελικα ένωση των Εθνών είναι πολύ πιο εύκολος να δικαιολογηθεί επικοινωνιακα. Μην ξεχνάτε ότι πρόεδρος της Ευρώπης Βαν Ρομπούι τον Σεπτέμβριο  μίλησε για κεντρικό προϋπολογισμό της Ευρωζώνης!
ΟΙ “ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ”
Η δικαιολογία της αριστερίζουσας νονμεκλατούρας για να δικαιολογήσει την στήριξη του Μνημονίου είναι ότι η Τροϊκα είναι “ο φαναρτζής” που ήρθε να διορθώσει τα δικά μας “λαθη” (Ψαριανός).
Και Ω! τι θαύμα την ίδια δικαιολογία έχει κι ο Αδωνις που σε τηλεοπτικό δίαυλο έχει πει ότι ευτυχώς που έχουμε το μνημόνιο γιατί δεν μπορούμε μόνοι μας να φτιάξουμε κράτος ! [VIDEO]
Δηλαδή ο “πατριώτης” που ζει πουλώντας βιβλία για το “μεγαλείο” του Ελληνισμού, δεν θεωρεί τους Ελληνες ικανούς να έχουν Κράτος!
Η απόσταση λόγων και πράξεων των “πατριωτών” τύπου Βορίδη, Αδωνι και Πλεύρη είναι τέτοια, που πιστεύει κανείς ότι δεν έχουν διαβάσει καν τα βιβλία που πουλάνε!
Συμφωνα με το “ρεαλισμό” τους ο Λεωνίδας έπρεπε να υπογράψει το Μνημόνιο με τους Πέρσες και να δώσει “Γη και Υδωρ” και να γίνει ο Σατράπης της Ελλάδας, αντί με 300 άνδρες να αντιμετωπίσει τα στίφη των Βαρβάρων  (Ηροδότου «ΙΣΤΟΡΙΑΙ», Εκδόσεις Γεωργιάδη)! Ο Αδωνις έχει ψηφίσει ΟΛΑ τα μνημόνια και φυσικά και την ίδρυση του ΤΑΙΠΕΔ που παραδίδει όχι μόνο την ΓΗ και το Υδωρ ΑΛΛΑ ΟΛΗ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΓΝΩΣΤΩΝ ΣΚΟΠΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΣΑΝ ΤΟ EFSF !
Σε λίγες μέρες έρχεται η 28η Οκτωβρίου και θα εκθειάζουν οι “πατριώτες” το ηρωϊκό ΟΧΙ του Μεταξά. Στη λογική όμως το ρεαλισμού, ο Μεταξάς έκανε λάθος, γιατί όχι μόνο δεν σκέφτηκε τους μισθούς και τις συντάξεις, αλλά μας οδήγησε σε πόλεμο, λιμό και κατοχή! Ενώ αν ήταν “ρεαλιστής” θα υπέγραφε μνημόνιο με το Μουσολίνη, και στην καλύτερη περίπτωση θα την γλιτώναμε σαν τη Τουρκία και στη χειρότερη θα γινόταν ο Φράνκο των Βαλκανίων.
Ο “πατριωτικός” τους χώρος ήταν ο ιδανικός αντίπαλος, όταν ο ΓΑΠ πέρασε το νόμο για την ιθαγένεια. Μάζεψαν ακόμη κι υπογραφές, και την δικιά μου μάλιστα, αλλά μετά…. τίποτα. Οχι μονο αυτό, αλλά με το πρόσφατο νόμο που ψήφισαν (τον 4052) θα δίνουν σε ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ και πράσινη κάρτα για να εργαστούν σε “περιοχές” της επικράτειας (ΕΟΖ;). Ποια ιθαγένεια είπατε;
Μιλώντας για μεταναστευτικό, τα 20 και πλέον χρόνια που Ελλάδα δέχθηκε ορδές ανθρώπων από το Ανατολικό Μπλόκ και πρόσφατα από την Ασία δεν προκάλεσαν την ζημιά  που προκάλεσαν οι “πατριωτες” που ψήφισαν το Μνημόνιο! Οι αριθμοί μιλούν από μόνοι τους!
Ο κ.Α.Γεωργιάδης με τον φίλο κ.Α.Ψυχάρη σε ευτυχισμένες στιγμές στο Ηρώδειο
Οι “πατριώτες” μαζί με τον Mr.Global Governance προκάλεσαν μεγαλύτερη δυστυχία σε δυο χρόνια, από ότι 20 χρόνια εισβολής λαθρομεταναστών!
To 25% ανεργία ΕΛΛΗΝΩΝ, 3000 αυτοκτονίες ΕΛΛΗΝΩΝ, υποσιτισμός 500.00 ΕΛΛΗΝΩΝ. Που να μην ήταν “Πατριώτες” και “σοσιαλιστές”.
Και μάλιστα οι ίδιο στρέφουν τα βέλη τους κατά της λαθρομετανάστευσης και όπως ο κ.Ψυχάρης υιος, το είχε θέμα στην προεκλογική του ομιλία από το Μέγαρο. Μετά ολοι οι παρεβρισκόμενοι  πήραν τις λιμουζίνες τους και επέστρεψαν στις ασφαλείς βίλες τους.
Επιστρέφοντας στη σημερινή δήλωση του Βορίδη, για την πρώτη κατοικία, ο “ρεαλισμός” τους είναι εξόφθαλμα υποκριτικός. Γιατί ο ίδιος ο Βορίδης (κι ο Αδωνις που του βάζει πλάτες) επί δυο έτη έκοβε μισθούς και έβαζε φόρους και σήμερα κατηγορεί τους βαρύτερα φορολογουμένους για ασυνέπεια απέναντι στις Τράπεζες ! ! !
Οι νόμοι κι το δίκαιο, κατά την λογική τους, ισχύει μόνο όταν αφορά τις Τράπεζες (δάνεια) και τους Εργολάβους (διόδια) και υπερασπίζονται με τόλμη το δίκαιο τους, αλλά όταν αφορά τα εργασιακά δικαιώματα, απλώς…αλλάζουν τους νόμους ! ! ! !
Τα ΜΜΕ
Θα ήταν οξύμωρο, αν δεν ήταν αναμενόμενο,  που η εκδοτική ελίτ μεταπήδησε με τόση ευκολία από το εκσυγχρονιστικό χώρο που υπηρέτησαν τα χρόνια του Σημιτικού Μεσαίωνα, μετά τη κυβέρνηση του δοτού, στο “πατριωτκο”/”ακροδεξίο” χώρο. Ξεχάστηκαν τα τσεκουρια, το ΒΗΜΑ μεγαλύτερος υποστηρικτής της ΡΕΠΟΥΣΗ να γίνει Σαμαρικοτερος του Σαμαρά!
Ο Βορίδης όπως κι όταν ήταν στο Λαος έγινε ο λαγός του συστήματος, εν όψη των νέων μέτρων, κι από τη μια πλευρά θα δώσουν τη δόση των τριάντα δις (μαζί με 233 που έχουν πάρει μέχρι σήμερα) για να μπαλώσουν τη χασούρα τους οι Τραπεζίτες, θα βάλουν τους Έλληνες να πληρώσουν με το αίμα τους, τα νέα μέτρα και μετά σαν Ιακωβινοι θα κατηγορούν τους ίδιους ανθρώπους σαν κακοπληρωτές και θα κάνουν πλιάτσικο στα σπίτια τους…
Συμπέρασμα
Λένε ότι τα άκρα συναντώνται, και πράγματι αυτή είναι η αλήθεια. Οι δυο ακραίοι απολογητές της Νέας Παγκόσμιας Τάξης βρήκαν στο πρόσωπο του Αντώνη Σαμάρα το τρόπο από κοινού να εφαρμόσουν “τα πιστεύω”(sic) τους που είναι ο Φενταραλισμός και η κατάργηση του Εθνους-Κράτους. Οι Αριστερίζουσα πτέρυγα να νομιμοποιήσει τη βίαιη μετατόπιση πληθυσμών από τα κάτω κι η δήθεν Δεξια πτέρυγα τον Αφελληνισμό της χώρας με την εκ του αποτελέσματος γενοκτονία (δημογραφική ερήμωση από ξενιτιά, μείωση γεννήσεων και γάμων, αστεγοι, αυτοκτονίες, συσσίτια, υγεία) των Μνημονίων και το ξεπούλημα της χώρας.
Το μόνο που έχει μείνει τώρα στη κυβέρνηση Σαμαρά είναι το ξεπούλημα της χώρας ώστε να μέχρι το 2021, όταν θα εορτάζουμε τα 200 χρόνια της παλιγγενεσίας να επανέλθουμε στην μικτή πλέον ζεστή αγκαλιά της Ευρωπαϊκής-Οθωμανικής οικογένειας
Το είπε κι ο ίδιος τηλεοπτικός σταρ της ΝΔ στον REAL FM ότι “ο έλεγχος της εθνικότητας των εισερχόμενων κεφαλαίων στην Ελλάδα συνιστά παράβαση των κανονισμών της διεθνούς αγοράς” (enikos.gr) . Σε απλά Ελληνικά, γιατί να έχουμε γκρίζες ζώνες στο Αιγαίο και Στρατό αφού μπορούμε να τους τα πουλήσουμε!
Η Λύση
Σύγκλισης Συντακτικής Εθνοσυνέλευσης για Νέο Σύνταγμα ή…
…Νυν ο υπερ ΤΑΙΠΕΔ αγών….
Διατελώ Υμέτερος

ΥΓ–Για να προλάβω όσους λένε ότι είναι μονόδρομος, η λύση είναι πολύ απλή και θα τη “ανακαλύψουν” μόλις τελειώσει το ξεπούλημα, γιατί ποιο ο λόγος να αρπάζουν μια χώρα αν δεν έχουν κέρδη; Μόλις περάσουν όλα στο EFSF θα τυπώσουν > θα ξεχρεώσουν (βλ.λ.Bernanke) κι όλα θα γίνουν “παράδεισος”. Απλώς ο Μήτσος θα δουλεύει σε ΕΟΖ με 50,00 €/μήνα._


Το link είναι http://netakias.com/2012/10/21/deksioaristera/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου