O Ευρωπαϊκός Νότος δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο κάθε αναγνώστης έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.


Δευτέρα 29 Απριλίου 2013

Συνεργασία ΜΙΣΣΙΡΙΑΝ-Τράπεζας Πειραιώς στo πλαίσιo της Συμβολαιακής Γεωργίας


Συνεχίζεται η υλοποίηση της στρατηγικής ανάπτυξης της Συμβολαιακής Γεωργίας από την Τράπεζα Πειραιώς, με την εταιρεία MIΣΣΙΡΙΑΝ ΑΕ και περισσότερους από 1000 καπνοκαλλιεργητές των Νομών Σερρών, Δράμας και Πιερίας.
Σε κεντρική εκδήλωση που έγινε στην πόλη των Σερρών, ο Σταύρος Λεκκάκος, Διευθύνων Σύμβουλος & CEO της Τράπεζας Πειραιώς, και ο Χριστόδουλος Αντωνιάδης Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος, συνοδευόμενοι από τους Γενικούς Διευθυντές της Τράπεζας,
Ιωάννη Παπαδόπουλο και Ιωάννη Σγουροβασιλάκη και ομάδα ανώτερων στελεχών του Ομίλου, παρουσίασαν σε περισσότερους από 800 παραγωγούς των Νομών Σερρών, Δράμας και Πιερίας τη Συμβολαιακή Γεωργία στον τομέα της καλλιέργειας καπνού και ανακοίνωσαν τη σχετική συνεργασία με την εταιρεία ΜΙΣΣΙΡΙΑΝ ΑΕ, μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες του χώρου στην Ελλάδα και στην περιοχή των Βαλκανίων με μεγάλη εξαγωγική δραστηριότητα.
Η εταιρεία, που αναπτύσσει δραστηριότητα και στις ΗΠΑ έχει συνάψει πρόσφατα συμφωνία στρατηγικού χαρακτήρα με την Αμερικανική εταιρεία Philip Morris τριετούς διάρκειας.
Την εκδήλωση προλόγισε ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας ΜΙΣΣΙΡΙΑΝ ΑΕ Νικόλαος Τζούμας, παρουσία του προέδρου της εταιρείας Άγκο Μισσιριάν, ενώ χαιρετισμό απηύθυνε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Σερρών Χρήστος Μέγκλας.
Ο Χ.Αντωνιάδης έκανε λόγο στη συνέχεια για "συναλλακτικό εξορθολογισμό", που εξασφαλίζει πόρους και ρευστότητα για τον παραγωγό και ανακοίνωσε ότι στο σύστημα της Συμβολαιακής Γεωργίας θα ενταχθούν μέχρι το τέλος του έτους περισσότερες από 30 μεγάλες μεταποιητικές επιχειρήσεις και συνεταιρισμοί, που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα στο χώρο της γεωργίας και της κτηνοτροφίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου