O Ευρωπαϊκός Νότος δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο κάθε αναγνώστης έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.


Κυριακή 31 Αυγούστου 2014

ΗGREAT – Greek Exports and Trade για πρώτη φορά στη Δ.Ε. ISM 2015

Η εταιρεία GREATGreek Exports and Trade που διοργανώνει την ελληνική συμμετοχή στη 45ηΔ.Ε. ISM - The International Sweets and Biscuits Fair, που θα λάβει χώρα στις 1 – 4 Φεβρουαρίου 2015 στη Κολωνία (Γερμανία) προσκαλεί τους επαγγελματίες του κλάδου να συμμετέχουν σε μια υψηλού επιπέδου διοργάνωση από πλευράς αισθητικής και λειτουργικότητας.
Η GREATGreek Exports and Trade, έχοντας εξασφαλίσει
προνομιακό χώρο στα Hall 4.2 και 2.2, σχεδιάζει μια ολοκληρωμένη εκθεσιακή παρουσία για τις ελληνικές εταιρείες – εκθέτες της, προτείνοντας φρέσκιες ιδέες παρουσίασης των προϊόντων του κλάδου με ιδιαίτερα ανεπτυγμένη τη χρήση σύγχρονων μεθόδων τεχνολογίας.
Η Δ.Ε. ISMThe Internationa lSweets and Biscuits Fair αποτελεί τη μεγαλύτερη διεθνή έκθεση για τον κλάδο της αρτοζαχαροπλαστικής. Η διοργάνωση του 2014 φιλοξένησε πάνω από 1.450 εκθέτες από περισσότερες από 70 χώρες, ανάμεσα τους και εταιρείες που συμμετείχαν στο παρελθόν και επέστρεψαν μετά από χρόνια δηλώνοντας το «παρών» ξανά ως εκθέτες καταλαμβάνοντας 110.000 τμ εκθεσιακό χώρο. Την έκθεση επισκέφθηκαν περίπου 35.000 επαγγελματίες από 150 χώρες.

Η εταιρεία GREAT - Greek Exports and Trade είναι μια νεοσύστατη εταιρεία, που δραστηριοποιείται στη διοργάνωση εμπορικών εκθέσεων, επιχειρηματικών αποστολών με εξειδικευμένους συνεργάτες στο εξωτερικό, στη συμβουλευτική εξαγωγών και σε υποστηρικτικές δράσεις που έχουν ανάγκη οι Έλληνες εξαγωγείς. Η ενασχόληση με τις εξαγωγές, η αγάπη και το όραμα για το χώρο και το κοινό μεράκι της ομάδας συνεργατών της GREAT – Greek Exports and Trade, που έχει πολύχρονη εμπειρία στο χώρο των εξαγωγών, ιδιαίτερα στη διοργάνωση εκθεσιακών γεγονότων καθώς και στην έρευνα αγοράς, καθιστά την εταιρεία έτοιμη να παρουσιάσει ολοκληρωμένες προτάσεις προβολής των ελληνικών προϊόντων στο εξωτερικό. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου