O Ευρωπαϊκός Νότος δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο κάθε αναγνώστης έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.


Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου 2014

Sir Lock’ S House ΕΡΧΕΤΑΙ… Εμμανουήλ Μπενάκη & Δερβενίων 39-41, Εξάρχεια Αθήνα

Θα θέλατε να επισκεφθείτε ένα μαγικό κόσμο, όπου θα μπορούσατε να ταξιδέψετε στον χρόνο; Η εμπειρία, που θα σας προσφέρει το Sir LockS House, είναι μια μοναδική περιπέτεια. Πρόκειται για μία αξέχαστη βιωματική εμπειρία, βασισμένη στα κλασικά παιχνίδια απόδρασης (escape room games), που είναι πλέον δημοφιλή σε πολλά μέρη του κόσμου. Είναι ένα παιχνίδι μυστηρίου, όπου όλα τα στοιχεία οδηγούν κάπου… ή μήπως όχι; Σας αφήνουμε να έρθετε και να ανακαλύψετε μόνοι σας τα μυστικά που κρύβουν τα δωμάτια…
Το Sir LockS House ανοίγει τον Οκτώβριο του 2014.


Στόχος μας είναι να χαρίσουμε μία αξέχαστη εμπειρία σε όλους τους επισκέπτες μας.


Δύο δωμάτια.
Δύο μοναδικές περιπλανήσεις.
Η ιστορία ξαναζωντανεύει!
Ένα διαφορετικό ταξίδι, που πρέπει να ζήσετε!
Da Vinci: UnLOCKed.
Επισκεφτείτε το γραφείο ενός  ερευνητή, που αφιέρωσε τη ζωή του στη μελέτη των έργων του πασίγνωστου Ιταλού Αναγεννησιακού εφευρέτη -  ζωγράφου. Έχετε μια τελευταία ευκαιρία να ερευνήσετε το έργο μιας ολόκληρης ζωής. Λύστε τους γρίφους και τα αινίγματα, που κρύβονται τόσο στα έργα του Leonardo, όσο και στο γραφείο του μυστηριώδη ερευνητή. Αλλά ακόμη και αν ανακαλύψετε τα ευρήματά του, θα καταφέρετε να βγείτε από το γραφείο του πριν τελειώσει ο χρόνος? Θα αποκαλύψετε στον κόσμο το ιερότερο μυστικό του Leonardo Da Vinci?

Titanic: The Final Hour.
Έχετε αναρωτηθεί ποτέ πώς θα ήταν να ήσασταν επιβάτες του διασημότερου πλοίου όλων των εποχών? Τι θα συνέβαινε αν βρισκόσασταν παγιδευμένοι μέσα στον Τιτανικό, μερικά λεπτά πριν τη βύθισή του στη σκοτεινή άβυσσο? Θα καταφέρετε να βοηθήσετε το πλήρωμα και του επιβάτες, να βγείτε στο κατάστρωμα και να γίνετε μέρος της ιστορίας του? Ή είναι η μοίρα του «αβύθιστου» καραβιού σφραγισμένη στο παγωμένο θαλάσσιο τάφο του?


Πως παίζεται:
Το Sir LockS House είναι ένα νέο, διασκεδαστικό, ζωντανό παιχνίδι απόδρασης, που έχει σχεδιαστεί για ομάδες των 3 έως 5 ατόμων. Οι κανόνες είναι απλοί: Έχετε 60 λεπτά για να βρείτε τη λύση σε αμέτρητα παζλ και μυστήρια σ’ ένα δωμάτιο, γεμάτο με κρυμμένα κλειδιά, διάφορα αντικείμενα, γρίφους και παιχνίδια όλο προκλήσεις! Σε συνεργασία με τους συμπαίκτες σας παίζετε με μόνο σας αντίπαλο τον χρόνο, προσπαθώντας να βρείτε έναν τρόπο να δραπετεύσετε! Ο στόχος είναι απλός, αλλά δεν παύει να είναι προκλητικός:
ΑΠΟΔΡΑΣΤΕ ΕΓΚΑΙΡΑ!




Info:



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου