O Ευρωπαϊκός Νότος δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο κάθε αναγνώστης έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.


Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2015

Συλογος Εργαζομένων ΙΚΑ: ΕΚΡΗΚΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΙΚΑ



Η ανακοίνωηση: Σε απόγνωση βρίσκονται καθημερινά συναλλασσόμενοι και εργαζόμενοι στο ΙΚΑ και συγκεκριμένα στα τμήματα μητρώου, καθώς χιλιάδες ασφαλισμένοι συρρέουν καθημερινά, προκειμένου να απογραφούν τα έμμεσα μέλη για ασφαλιστική ικανότητα.
Οι απαράδεκτες συνθήκες εργασίας, οι ουρές των συναλλασσομένων από τη νύχτα, οι τραγελαφικές σκηνές που βιώνουν οι πολίτες της χώρας, μεταξύ των οποίων ευαίσθητες κοινωνικά ομάδες, ανάπηροι, ηλικιωμένοι, μητέρες, κλπ. δεν συνάδουν με το πνεύμα της σύγχρονης δημόσιας διοίκησης μιας ευνομούμενης ευρωπαϊκής χώρας.
Για τους λόγους αυτούς ζητάμε άμεσα την παρέμβαση του Υπουργείου Εργασίας, ώστε να δοθεί λύση στο ζήτημα. Προτείνουμε τουλάχιστον δίμηνη παράταση της συγκεκριμένης διαδικασίας, ώστε να διευκολυνθεί η ομαλή ολοκλήρωσή της και να αποφευχθούν
τα ανωτέρω καθημερινά προβλήματα στο μεγαλύτερο φορέα κοινωνικής ασφάλισης, το ΙΚΑ-ΕΤΑΜ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου