Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΣΕΕ η κυβέρνηση θέλει να επιφέρει ρευστότητα στην αγορά με τη μέθοδο των μικροδανείων μέχρι 25.000 ευρώ.
Αυτό ανακοίνωσε ο υπουργός Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας & Τουρισμού, Γιώργος Σταθάκης, στη γενική συνέλευση των εμπόρων.
Επίσης ο υπουργός αναφέρθηκε στον σχεδιασμό που υπάρχει για τη ρύθμιση των “κόκκινων” δανείων, με προτεραιότητα
των ιδιωτών και στη συνεχεία των επιχειρηματιών, για την επαναφορά – επί του παρόντος – στον προηγούμενο νόμο και λειτουργία της αγοράς μέχρι 7 Κυριακές τον χρόνο, στην έναρξη διαλόγου με την ΕΣΕΕ για τον νέο Κώδικα Δεοντολογίας και Λειτουργίας της Αγοράς και στην υλοποίηση του πιλοτικού προγράμματος των “Ανοικτών Κέντρων Εμπορίου” (ΑΚΕ)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου