O Ευρωπαϊκός Νότος δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο κάθε αναγνώστης έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.


Τετάρτη 1 Απριλίου 2015

Αιματηρό τέλος στην ομηρία στην Τουρκία. Υπέκυψε στα τραύματά του ο εισαγγελέας. Νεκροί και οι δράστες

Αιματηρό τέλος στην ομηρία στην Τουρκία. Υπέκυψε στα τραύματά του ο εισαγγελέας. Νεκροί και οι δράστεςΑιματηρό τέλος είχε η κατάσταση ομηρίας ενός εισαγγελέα σε δικαστικό κτίριο στην Κωνσταντινούπολη.
Σύμφωνα με πληροφορίες η αστυνομία επενέβη όταν από το κτίριο ακούστηκαν πυροβολισμοί και ακολούθησε ουσιαστικά μία “μάχη”. Οι δράστες έπεσαν νεκροί από τα πυρά, ενώ ο εισαγγελέας μεταφέρθηκε βαριά τραυματίας στο νοσοκομείο.
Λίγες ώρες αργότερα ανακοινώθηκε πως ο εισαγγελέας υπέκυψε στα τραύματά του και είναι νεκρός.
Η ακροαριστερή οργάνωση DHKP-C είναι αυτή που κρύβεται πίσω από την ομηρία του εισαγγελέα, ο οποίος ασχολήθηκε
με την υπόθεση δολοφονίας του 15χρονου διαδηλωτή Μπερκίν Ελβάν, που χτυπήθηκε από δακρυγόνο το 2013, έπεσε σε κώμα και έχασε τη ζωή του το 2014.
Οι δράστες απειλούν να τον σκοτώσουν, αν δεν ικανοποιηθούν τα αιτήματά, έχοντας δώσει περιθώριο τριών ωρών. Έξω από το δικαστήριο έχουν συγκεντρωθεί ισχυρές τουρκικές δυνάμεις, ενώ πραγματοποιούνται διαπραγματεύσεις με τα μέλη της ακροαριστερής ομάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου