O Ευρωπαϊκός Νότος δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο κάθε αναγνώστης έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.


Τετάρτη 1 Απριλίου 2015

ΔΡΑΣΗ: Η κυβέρνηση έχει μπερδέψει την ελευθερία με το μπάχαλο!

Αποτέλεσμα εικόνας για ΚΑΤΆΛΗΨΗ ΕΚΠΑΗ ΑΝΑΚΟΊΝΩΣΗ : "Η κυβέρνηση που, διά στόματος του κυβερνητικού εκπροσώπου, χαρακτηρίζει «ακατανόητη και προκλητική» την εισβολή αντιεξουσιαστών στο προαύλιο της Βουλής, είναι η ίδια κυβέρνηση που ανέχεται για τρίτη ημέρα την κατάληψη του κτιρίου της πρυτανείας του ΕΚΠΑ (όπως είχε κάνει και πριν από δύο εβδομάδες στη Νομική) και απαγορεύει στην αστυνομία να κάνει απλώς τη δουλειά της, να μπει δηλαδή στο κτίριο και να συλλάβει τους παρανομούντες. Είναι η ίδια κυβέρνηση που ανέχεται δεκάδες καταλήψεις δημοσίων κτιρίων σε όλη την Ελλάδα, από ομάδες που εκμεταλλεύονται την ανοικτή δημοκρατική
κοινωνία για να καταστρέφουν τη δημόσια περιουσία.

Όταν μια κυβέρνηση μπερδεύει την ελευθερία με το μπάχαλο, αναμενόμενο είναι και οι αντιεξουσιαστές να αισθάνονται ότι έχουν το ελεύθερο να τα κάνουν όλα μπάχαλο". 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου