O Ευρωπαϊκός Νότος δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο κάθε αναγνώστης έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.


Πέμπτη 2 Απριλίου 2015

"Παράθυρο" Σαμαρά για συναίνεση - Για "κυβέρνηση εθνικής ενότητας" μιλά το Bloomberg

"Παράθυρο" Σαμαρά για συναίνεση - Για "κυβέρνηση εθνικής ενότητας" μιλά το Bloomberg"Εάν το σχέδιο είναι να κρατήσουμε την Ελλάδα στην Ευρωζώνη, θα παρέχουμε στήριξη στην κυβέρνηση", δηλώνει στο Bloomberg o Αντώνης Σαμαράς.
Ο συντάκτης του άρθρου μάλιστα, ερμηνεύει τη δήλωση του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης ως "παράθυρο" ακόμη και για δημιουργία κυβέρνησης εθνικής ενότητας στην Ελλάδα και όχι μόνο στήριξης στη Βουλή.
"Την ώρα που ο πρωθυπουργός Τσίπρας παλεύει για να εξασφαλίσει οικονομική βοήθεια για την παραμονή της Ελλάδας στην Ευρωζώνη,
ο κύριος αντίπαλός του δηλώνει ανοιχτός να του προσφέρει πολιτική σωτηρία", αναφέρει χαρακτηριστικά.
"Μια έξοδος από την Ευρωζώνη θα ήταν καταστροφική για την Ελλάδα", δηλώνει ο πρόεδρος της ΝΔ, επισημαίνοντας την ασφυξία της αγοράς από την οικονομική και πολιτική αβεβαιότητα.
"Ακούω πολλά λόγια και ψέματα και δεν βλέπω δράση", συμπληρώνει και ασκεί κριτική στον πρωθυπουργό για το γεγονός ότι αναζητεί εναλλακτικές πηγές χρηματοδότησης στη Ρωσία, την Ινδία, την Κίνα ή το Ιράν. "Είναι σαν να λες στην Ευρώπη ότι δεν την υπολογίζεις", αναφέρει χαρακτηριστικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου