O Ευρωπαϊκός Νότος δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο κάθε αναγνώστης έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.


Παρασκευή 22 Μαΐου 2015

Επιμένουν οι Ρώσοι για ΤΡΑΙΝΟΣΕ και ΟΛΘ

Επιμένουν οι Ρώσοι για ΤΡΑΙΝΟΣΕ και ΟΛΘΤο ενδιαφέρον της Ρωσίας για την ΤΡΑΙΝΟΣΕ, τη Rosco και τον Οργανισμό Λιμένος Θεσσαλονίκης επιβεβαίωσε για ακόμη μία φορά ο επικεφαλής των Ρωσικών Σιδηροδρόμων, Βλαντιμίρ Γιακούνιν.
Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ΑΜΠΕ, ο πρόεδρος της ρωσικής εταιρείας επανέλαβε πως οι Ρωσικοί Σιδηρόδρομοι συνεχίζουν τις συνομιλίες με την ελληνική κυβέρνηση για την ιδιωτικοποίηση συναφών ελληνικών εταιρειών, όπως η ΤΡΑΙΝΟΣΕ, η επισκευαστική ROSCO και το λιμάνι της Θεσσαλονίκης.

«Oι Ρωσικοί Σιδηρόδρομοι θα ήθελαν να αποκτήσουν τις ελληνικές αυτές εταιρείες ταυτοχρόνως» τόνισε χαρακτηριστικά. Στην αρχή,

αποκάλυψε, «ο ΣΥΡΙΖΑ είχε εκφράσει την πρόθεση να διακόψει τις ιδιωτικοποιήσεις, μεταξύ άλλων και αυτών των εταιρειών.
Ωστόσο, μετέπειτα το ρωσικό υπουργείο Μεταφορών, εξήγησε ο Βλαντιμίρ Γιακούνιν, έλαβε διαβεβαίωση από την ελληνική κυβέρνηση ότι οι ήδη προκηρυχθέντες διαγωνισμοί για ιδιωτικοποιήσεις δεν θα ακυρωθούν, εάν δεν έρχονται σε αντίθεση με την ελληνική νομοθεσία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου