O Ευρωπαϊκός Νότος δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο κάθε αναγνώστης έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.


Σάββατο 23 Μαΐου 2015

Τρώει “κράξιμο” η Χίλαρι για τις εμπιστευτικές πληροφορίες για τη Βεγκάζη που είχε στο mail της

Τρώει “κράξιμο” η Χίλαρι για τις εμπιστευτικές πληροφορίες για τη Βεγκάζη που είχε στο mail της!Το State Department έδωσε την Παρασκευή στη δημοσιότητα τα e-mails της Χίλαρι Κλίντον, που σχετίζονται με επίθεση εναντίον της αμερικανικής διπλωματικής αποστολής στη Βεγγάζη της Λιβύης το 2012.
Η Χίλαρι, όταν ήταν υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ είχε περάσει την ηλεκτρονική της αλληλογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό και όχι στον επίσημο, κυβερνητικό λογαριασμό του εκάστοτε υπουργού.
H είδηση ήταν γνωστή, ωστόσο, ο… πονοκέφαλος είναι πλέον και επίσημος, γεγονός που δημιουργεί πρόβλημα στην πρώην υπουργό.
Όπως προκύπτει από τα e-mails που δημοσιεύθηκαν,
ανάμεσα στα μηνύματα που είχε στο mail της η Χίλαρι, υπήρχαν και ορισμένα που περιείχαν εμπιστευτικές πληροφορίες σχετικά με τα γεγονότα στη Βεγκάζη.
Ασφαλώς, η αποκάλυψη έχει προκαλέσει πληθώρα αντιδράσεων, με τον Speaker, Τζον Μπρένερ, να ανεβάζει και σχετική φωτογραφία στο Twitter κάνοντας λόγο για σοβαρό ατόπημα.
Ασφαλώς, πρόκειται για ένα σοβαρό πλήγμα που πρέπει να ξεπεράσει η Χίλαρι Κλίντον, που έχει θέση υποψηφιότητα για το χρίσμα των Δημοκρατικών στις προεδρικές εκλογές του 2016.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου