O Ευρωπαϊκός Νότος δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο κάθε αναγνώστης έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.


Σάββατο 1 Αυγούστου 2015

Η Xerox Hellas ανάμεσα στα…. «Διαμάντια» της Ελληνικής Οικονομία

Αποτέλεσμα εικόνας για χεροχΩς μια από τις δυναμικότερες και πιο επιτυχημένες επιχειρήσεις διακρίθηκε για δεύτερη συνεχή χρονιά η Xerox Hellas κατά τη διάρκεια της ετήσιας εκδήλωσης “Diamonds of the Greek Economy” που διοργανώθηκε πρόσφατα από την Active Business Publishing.

Οι διακρίσεις “Diamonds of the Greek Economy” έχουν ως στόχο την ανάδειξη των υγιέστερα αναπτυσσόμενων επιχειρήσεων της ελληνικής οικονομίας στους τομείς της βιομηχανίας, του εμπορίου, της ναυτιλίας
και του τουρισμού. Μετά την παραλαβή της διάκρισης, ο κ. Αντώνης Πουζμπούρης, Διευθυντής Επικοινωνίας της Xerox Hellas δήλωσε σχετικά: «Είμαστε εξαιρετικά υπερήφανοι για τη διάκριση αυτή, καθώς επιβεβαιώνει το πάθος μας για την καινοτομία, στην οποία επενδύουμε διαρκώς. Με τον τρόπο αυτό στη Xerox είμαστε σε θέση να προσφέρουμε την τεχνολογία και τις υπηρεσίες διαχείρισης εγγράφων, οι οποίες υποστηρίζουν τις διαδικασίες αυτές που βοηθούν τους πελάτες μας να επικεντρωθούν στο κύριο αντικείμενο δραστηριότητάς τους και να επιτύχουν τους επιχειρηματικούς στόχους τους».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου