O Ευρωπαϊκός Νότος δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο κάθε αναγνώστης έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.


Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2015

Κέρι: Εξετάζουμε βοήθεια προς την ΕΕ για την αντιμετώπιση της μεταναστευτικής κρίσης

Κέρι: Εξετάζουμε βοήθεια προς την ΕΕ για την αντιμετώπιση της μεταναστευτικής κρίσηςΤο ενδεχόμενο παροχής βοήθειας στην Ευρωπαϊκή Ένωση για την αντιμετώπιση της μεταναστευτικής κρίσης στην Μεσόγειο εξετάζει το αμερικανικό υπουργείο Εξωτερικών, όπως δήλωσε την Τετάρτη ο επικεφαλής της αμερικανικής διπλωματίας, Τζον Κέρι.
“Εμείς στο υπουργείο Εξωτερικών προσπαθούμε να εξετάσουμε πώς θα μπορούσαμε να συνεισφέρουμε στην επίλυση (της μεταναστευτικής κρίσης), αλλά ένα από τα σημεία κλειδιά είναι προφανώς η επίλυση στην Συρία, κάτι που απαιτεί συνεργασία με την Ρωσία και την Σαουδική Αραβία”, δήλωσε ο Κέρι σε συνέντευξη του που μεταδόθηκε από το τηλεοπτικό δίκτυο CNN.
Τον Αύγουστο ο Κέρι πραγματοποίησε τριμερή συνάντηση με τον Ρώσο υπουργό Εξωτερικών,
Σεργκέι Λαβρόφ και τον υπουργό Εξωτερικών της Σαουδικής Αραβίας, Αντέλ Τζουμπείρ, για να συζητήσουν την ειρηνευτικό πρόοδο στην Συρία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου