O Ευρωπαϊκός Νότος δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο κάθε αναγνώστης έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.


Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2016

Φράχτης και στις σιδηροδρομικές γραμμές στην Ειδομένη

Φράχτης και στις σιδηροδρομικές γραμμές στην ΕιδομένηΜε συρματόπλεγμα «ντύνονται» και οι σιδηροδρομικές γραμμές στο ύψος της Ειδομένης, από την ουδέτερη ζώνη Ελλάδας – ΠΓΔΜ έως τον σιδηροδρομικό σταθμό του χωριού.
Όπως επιβεβαίωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο προϊστάμενος της υπηρεσίας υποστήριξης κυκλοφορίας του ΟΣΕ Μακεδονίας- Θράκης Χρήστος Τούρτας, οι εργασίες ξεκίνησαν ύστερα από σχετικό αίτημα της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κιλκίς, προκειμένου να προστατευθούν οι πρόσφυγες που διασχίζουν τις γραμμές και να αποφευχθούν τυχόν ατυχήματα.
Σχόλιο: ό,τι και να λέει ο ΣΥΡΙΖΑ οι Σκοπιανοί κλείνουν τα σύνορα με τις ευλογίες των περισσοτέρων χωρών της Ευρώπης. ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΠΩΣ ΘΑ ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΥΡΙΖΟΥΝ ΠΙΣΩ ΑΛΛΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΠΟΣΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΦΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΛΟΥΝ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
ΚΑΙ ΑΝ ΕΠΙΣΗΜΑ Ο ΜΟΥΖΑΛΑΣ ΜΙΛΆΕΙ ΓΙΑ 50-60.000 ΠΟΥ ΘΑ ΕΓΚΛΩΒΙΣΤΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΤΟΤΕ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 200.000

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου