O Ευρωπαϊκός Νότος δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο κάθε αναγνώστης έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.


Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2016

Στουρνάρας: Κάθε ώρα που αποτυγχάνουμε να ολοκληρώσουμε την αξιολόγηση, το κλίμα επιβαρύνεται

Στουρνάρας: Κάθε ώρα που αποτυγχάνουμε να ολοκληρώσουμε την αξιολόγηση, το κλίμα επιβαρύνεταιΟλοκλήρωση της πρώτης αξιολόγησης το συντομότερο δυνατόν ζήτησε μιλώντας στην Επιτροπή Οικονομικών της Βουλής ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδας, Γιάννης Στουρνάρας, εκτιμώντας ότι μία θετική εξέλιξη θα συνδράμει στην αποκατάσταση της εμπιστοσύνης και στην επιστροφή των καταθέσεων.
“Κάθε ώρα που αποτυγχάνουμε να ολοκληρώσουμε την αξιολόγηση, το κλίμα επιβαρύνεται”, σημείωσε.
Την ίδια ώρα, ο κ. Στουρνάρας επίστησε την προσοχή για την πορεία της ελληνικής οικονομίας, προειδοποιώντας ότι οι εκτιμήσεις για την οικονομική ανάκαμψη του β’ εξαμήνου
ενέχουν σημαντικούς κινδύνους.
“Η απουσία περιβάλλοντος κοινωνικής συναίνεσης & πολιτικής σταθερότητας, είναι οι μεγάλοι κίνδυνοι για την οικονομία”, σημείωσε.
“H απόσταση από την έξοδο από κρίση είναι σχετικά μικρή”, τόνισε ο κ. Στουρνάρας, υπογραμμίζοντας ωστόσο πως θα πρέπει “να αποφευχθούν λάθη του παρελθόντος που οδήγησαν σε αδιέξοδα”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου