O Ευρωπαϊκός Νότος δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο κάθε αναγνώστης έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.


Παρασκευή 27 Μαΐου 2016

Κυρίτσης: Υποστηρικτές του “Ναι” ήταν οι κατά τεκμήριο εύπορες κοινωνικές ομάδες

Κυρίτσης: Υποστηρικτές του “Ναι” ήταν οι κατά τεκμήριο εύπορες κοινωνικές ομάδεςΣχόλιο: Αντί να ζητήσουν συγνώμη από τον ελληνικό λαό που έκαναν το ΟΧΙ του δημοψηφίσματος ΝΑΙ και έγινανα χεριότεροι από τους σαμαροΒενιζέλους τα ΣΥΝΑΣΠΙΣΤΗΡΙΑ συνεχίζουν την πολιτκή προπαγάνδα...  H τοποθέτησή του Γιώργου Κυρίτση για συνειδητή επιλογή της κυβέρνησης να επιβαρύνει όσους ψήφισαν «Ναι» στο δημοψήφισμα του Ιουλίου προκάλεσε πολλές αντιδράσεις, με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ να δίνει εξηγήσεις.
Με δηλώσεις του στον ΣΚΑΪ το πρωί της Παρασκευής
ο κ. Κυρίτσης εξήγησε τα όσα έγραψε σε άρθρο του στην “Αυγή”:
«Εννοούσα τα ευπορότερα στρωματά, τις κατά τεκμήριο εύπορες κοινωνικές ομάδες, που έδωσαν τα μεγαλύτερα ποσοστά στις δυνάμεις του ‘Ναι’ στο δημοψήφισμα και τα χαμηλότερα ποσοστά στο ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές του Σεπτεμβρίου», είπε και πρόσθεσε ότι οι λαϊκές δυνάμεις που ψηφίσαν ‘Όχι’ στο δημοψήφισμα δεν τάχτηκαν υπέρ του Μνημονίου αλλά ψήφισαν τον Σεπτέμβριο τον ΣΥΡΙΖΑ για να διαχειριστεί καλύτερα το Μνημόνιο.
Ισχυρίστηκε μάλιστα ότι κάτι αντίστοιχο είχε πει την περασμένη Κυριακή στη Βουλή ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου