O Ευρωπαϊκός Νότος δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο κάθε αναγνώστης έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.


Κυριακή 28 Αυγούστου 2016

ΝΔ: Η υπερφορολόγηση ήταν και είναι επιλογή της κυβέρνησης Τσίπρα – Καμμένου

neadimokratia2Ο επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των ευρωβουλευτών της Νέας Δημοκρατίας, κ. Μανώλης Κεφαλογιάννης και ο Υπεύθυνος του Τομέα Φορολογικής Πολιτικής, βουλευτής Ημαθίας, κ. Απόστολος Βεσυρόπουλος, με αφορμή την απάντηση του Επιτρόπου Οικονομικών Υποθέσεων, Πιέρ Μοσκοβισί, σχετικά με την εξίσωση του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης του αγροτικού πετρελαίου με αυτό του πετρελαίου κίνησης, έκαναν την ακόλουθη δήλωση:
«Ένα προς ένα, τα “φύλλα συκής” πέφτουν και τα άλλοθι της Κυβέρνησης Τσίπρα –
Καμμένου, καταρρέουν.
Μετά την αποκάλυψη, ότι η επιβολή του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης στο κρασί, ήταν επιλογή της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, ακολούθησε και η επιβεβαίωση, ότι η κατάργηση του μειωμένου Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης για το αγροτικό πετρέλαιο, ήταν επιλογή της Κυβέρνησης και όχι απαίτηση των δανειστών, όπως επιβεβαίωσε ο αρμόδιος κοινοτικός επίτροπος κ. Μοσκοβισί.
Τα ψέματα για τον κ. Τσίπρα τελείωσαν.
Είναι πλέον σαφές ότι η υπερφορολόγηση, η αύξηση των συντελεστών Φ.Π.Α. και η επιβολή νέων φόρων χωρίς τέλος και χωρίς λογική, ήταν και είναι επιλογή της Κυβέρνησης Τσίπρα – Καμμένου. Επιλογή που εξοντώνει τις παραγωγικές δυνάμεις της ελληνικής οικονομίας και σπρώχνει τη χώρα σε βαθιά ύφεση.
Η Ελλάδα έχει ανάγκη – και οι πολίτες απαιτούν – μια άλλη πολιτική, που θα μειώνει φόρους και δαπάνες, θα προωθεί ιδιωτικοποιήσεις και θα υλοποιεί μεταρρυθμίσεις, για να βγει η χώρα από την κρίση. Την πολιτική που πρεσβεύει η Νέα Δημοκρατία και, με την εμπιστοσύνη των πολιτών, θα υλοποιήσει σύντομα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου