O Ευρωπαϊκός Νότος δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο κάθε αναγνώστης έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.


Τετάρτη 9 Μαΐου 2018

Επίθεση του Ισραήλ, με πυραύλους, εναντίον συριακής βάσης, σύμφωνα με τη Δαμασκό

Αεροσκάφη της ισραηλινής πολεμικής αεροπορίας εξαπέλυσαν επιδρομή ενάντια σε μια στρατιωτική θέση των συριακών δυνάμεων στην περιοχή Αλ Κισουά, νότια της Δαμασκού, δήλωσε στο πρακτορείο Ρόιτερς ένας διοικητής μιας τοπικής συμμαχίας δυνάμεων, που πολεμούν στο πλευρό του Σύρου προέδρου Μπασάρ αλ Άσαντ. Το συριακό πρακτορείο ειδήσεων SANA ανέφερε ότι εκρήξεις ακούστηκαν στην περιοχή Αλ Κισουά και ότι η συριακή αντιαεροπορική άμυνα κατέστρεψε δύο ισραηλινούς πυραύλους στην ίδια περιοχή.
08/05/2018 23:11 ΑΠΕ-ΜΠΕ-Reuters-AFP Βηρυτός, Λίβανος

Το Ισραήλ κινητοποιεί κάποιες από τις εφεδρικές του δυνάμεις, ανακοίνωσε ο στρατός, έπειτα από την ανακοίνωση της απόφασης του προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ για αποχώρηση της Ουάσιγκτον από την πυρηνική συμφωνία με το Ιράν. «Επιστρατεύουμε εφέδρους σε ειδικές περιπτώσεις, όπως απαιτείται», δήλωσε μια εκπρόσωπος του στρατού στο πρακτορείο Ρόιτερς, χωρίς να διευκρινίζει την κλίμακα της επιστράτευσης.

Πηγή: Εφεδρικές δυνάμεις κινητοποιεί ο ισραηλινός στρατός, μετά την απόφαση Τραμπ για το Ιράν https://hellasjournal.com/2018/05/efedrikes-dynamis-kinitopii-o-israilinos-stratos-meta-tin-apofasi-trab-gia-to-iran/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου