O Ευρωπαϊκός Νότος δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο κάθε αναγνώστης έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.


Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2018

Επίθεση στο ΑΤ Ομόνοιας: Έλληνες, Ισπανοί, Ιταλοί και Αλβανοί στην ομάδα των καταζητούμενων αναρχικών

edeeΜια ομάδα περίπου 50 αναρχικών, αποτελούμενη από Έλληνες, Ισπανούς, Ιταλούς και Αλβανούς ψάχνουν οι αξιωματικοί της Ασφάλειας προκειμένου να εντοπίσουν τους κουκουλοφόρους που πραγματοποίησαν την καταδρομική επίθεση το βράδυ της Δευτέρας στο Α.Τ Ομονοίας.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως οι περισσότεροι από αυτούς, έχουν εξαφανιστεί από τα στέκια που σύχναζαν στα Εξάρχεια κάτι που ενισχύει τις εκτιμήσεις των αναλυτών της Κρατικής Ασφάλειας ότι έχουν εμπλοκή στο χτύπημα. Την ίδια ώρα αξιωματικοί θεωρούν ότι ένας νέος κύκλος επιθέσεων από τους μπαχαλάκηδες

ξεκίνησε και όπως όλα δείχνουν θα κρατήσει μέχρι τα μέσα Δεκεμβρίου, μετά δηλαδή την επέτειο της δολοφονίας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.

“Αυτό που μας ανησυχεί είναι ότι η κατάσταση θα κλιμακώνεται και θα υπάρξουν και νέες καταδρομικές επιθέσεις με αστυνομικούς στόχους” λένε. Όπως επισημαίνουν στο protothema.gr καλά πληροφορημένες πηγές, οι αρμόδιοι αξιωματικοί κάνουν λόγο για μια άκρως σημαντική υπόθεση που δημιουργεί πολλά ερωτήματα για τον τρόπο που οργανώθηκε και εκτελέστηκε η επίθεση από τους λεγόμενους “μπαχαλάκηδες” χωρίς καμία αστυνομική υπηρεσία να αντιληφθεί το παραμικρό.

Μάλιστα, δεν έχουν καταφέρει ακόμη να εξακριβώσουν ούτε από που εμφανίστηκαν, ούτε πως διέφυγαν από το σημείο μετά την καταδρομική ενέργεια. Δεν έγινε δε, ούτε μια προσαγωγή, αν και στην περιοχή υπήρχαν αστυνομικές δυνάμεις που όμως ενημερώθηκαν με καθυστέρηση και συνεπώς ήταν αναποτελεσματικές. Για τους λόγους αυτούς ηγεσία της Αστυνομίας εξετάζει το ενδεχόμενο επανασχεδιασμού των μέτρων στο κέντρο της Αθήνας και ενίσχυση πιθανών στόχων.


πηγη: πρώτο θέμα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου