O Ευρωπαϊκός Νότος δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο κάθε αναγνώστης έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.


Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2012

Στο τμήμα ο Φωτόπουλος και άλλοι συνδικαλιστές της ΔΕΗ

Διμοιρίες των ΜΑΤ απομάκρυναν τους συνδικαλιστές της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ που ήταν μπροστά και μέσα στο κτίριο Πληροφοριακών Συστημάτων της ΔΕΗ στην οδό Μεσογείων, λίγο πριν τις 11 το βράδυ της Κυριακής, χωρίς να σημειωθούν επεισόδια, ενώ ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Νίκος Φωτόπουλος και περί τους 15 ακόμα συνδικαλιστές προσήχθησαν στην Αστυνομία.
Η κατάληψη ξεκίνησε την Κυριακή προκειμένου, όπως ανέφερε η ΓΕΝΟΠ, να βρεθούν και να δοθούν στη δημοσιότητα στοιχεία για σκάνδαλο - όπως υποστηρίζει η Ομοσπονδία- σε σχέση με τις χρεώσεις του τέλους ακινήτων. Με την κίνησή της αυτή η ΓΕΝΟΠ δήλωνε επίσης
αλληλέγγυα στους συνδικαλιστές των ναυπηγείων Σκαραμαγκά που συνελήφθησαν την περασμένη εβδομάδα για την εισβολή στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας.
Η ΓΕΝΟΠ είχε καταλάβει το μηχανογραφικό κέντρο της ΔΕΗ και πέρυσι το φθινόπωρο προκειμένου να εμποδίσει την έκδοση λογαριασμών με το τέλος ακινήτων.

Σχόλιο: Ο Φωτόπουλος πρώην ΠΑΣΟΚος και νυν ΣΥΝασπιστής και οι υπόλοιποι αν θέλουν πραγματικά να βοηθήσουν τους πολίτες μπορουν να προσφύγουν κατά της ΔΕΗ για μην πληρώνονται τα δημοτικά τέλη και κυρίως η ΕΡΤ μέσω της ΔΕΗ και όχι να δίνουν παραστάσεις με ψευτοτραμπουκισμούς για να κολλάνε συνδικαλιστικα-πολιτικά ένσημα. Αλλά δεν τους ενδιαφέρει αυτό. Κανείς δεν ασχολείται με τους πολίτες. Όλοι ασχολούνται με την πολιτική τους καριέρα. Και αύριο οι "Φωτόπουλοι" όπως εκατοντάδς άλλοι συνδικαλιστές από όλα τα κόμματα θέλουν να μπουν στην Βουλή για να "φάνε" περισσότερα ή απλώς για τους πληρώνει ο ελληνικός λαός. Δεν υπάρχει συναδελφική αλληλεγγύη. ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΧΩ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ Η ΚΟΡΟΪΔΙΑ. ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΝΑΥΠΗΓΙΑ ΓΙΑ ΡΩΤΗΣΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΦΕΡΟΥΝ ΤΙΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΗ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΔΕΚΑΕΤΊΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΕΛΑΥΑΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου