O Ευρωπαϊκός Νότος δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο κάθε αναγνώστης έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.


Πέμπτη 17 Απριλίου 2014

Ο δήμος Αθηναίων ολοκλήρωσε τη διανομή πασχαλινών πακέτων σε 3.850 οικογένειες μέσω του Κόμβου Αλληλοβοήθειας Πολιτών

Η μεγαλύτερη δράση υποστήριξης αδύνατων κοινωνικών ομάδων και μία από τις μεγαλύτερες στα χρονικά της κοινωνικής αλληλεγγύης στη χώρα μας, ολοκληρώθηκε σήμερα από τονΚόμβο Αλληλοβοήθειας Πολιτών του δήμου Αθηναίων, με τη διανομή πασχαλινών πακέτων με τρόφιμα σε 3.850 οικογένειες.
Η διανομή των αγαθών διήρκεσε επτά ημέρες, με απόλυτη διακριτικότητα και σεβασμό στην αξιοπρέπεια των πολιτών που υποστηρίζονται από τον Κόμβο Αλληλοβοήθειας του δήμου Αθηναίων. Τα εορταστικά πακέτα, που περιείχαν κρέας, είδη προσωπικής υγιεινής, καθαριστικά,
τρόφιμα, τσουρέκια, καθώς και τα απαραίτητα παραδοσιακά είδη για το Πασχαλινό τραπέζι, ήταν προσφορά της μη κερδοσκοπικής οργάνωσης «Η Δύναμη της Προσφοράς», με τη στήριξη των εταιρειών SCA HYGIENE PRODUCTSΠΛΑΣΤΙΚΑ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ Α.Εκαι ΚΑΡΑΜΟΛΕΓΚΟΣ.


«Ηλικιωμένοι ή μητέρες που αδυνατούσαν να μεταβούν στον Κόμβο Αλληλοβοήθειας, στο σταθμό Λαρίσης, εξυπηρετήθηκαν από φορτηγά του Κέντρου Υποδοχής και Αλληλεγγύης του δήμου Αθηναίων που παρέδωσαν τα προϊόντα στα σπίτια των δικαιούχων, με την αμέριστη συμπαράσταση και των ΕΛ.ΤΑ» δήλωσε ο πρόεδρος του ΚΥΑΔΑ, κ. Νίκος Κόκκινος.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου