O Ευρωπαϊκός Νότος δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο κάθε αναγνώστης έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.


Τετάρτη 9 Απριλίου 2014

Προγνωστικά στοιχήματος 9/4 Champions League





ΑΤΛΕΝΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ - ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Το 1-1 του πρώτου αγώνα δεν βοηθάει για προγνωστικά αφού η μεν Μπάρτσα είναι αναξιόπιστη η δεν Ατλεντικο είναι του τσουκου τσουκου μπολ αλλά παίρνει αποτελέσματα. Λογικά το σκορ θα κινηθεί χαμηλά under αν και παίζει το ότι θα σκοράρουν και οι δύο. Το σημείο καλύτερα να το αποφύγετε, αν και η καλή Μπάρτσα θα περάσει.

ΜΠΑΓΕΡΝ - ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝ

Το λογικό εδώ είναι 1 και over, αλλά τόσο η Μπάγερν έχει τρια άσχημα αποτελέσματα (3-3 με τη Χοφενχάιμ εντός και ήττα 1-0 από την Άουγκσμπουργκ εκτός και 1-1με τη Γιουν στο Ολντ Τραφορντ) ωστόσο η Μάνστεστερ είναι ή του ύψους ή του βάθους. Και εδώ παίζει το γκολ-γκολ.


ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΠΤΑΜΕΝΟ ΟΛΛΑΝΔΟ

ΝΤΕ ΓΚΡΑΑΦΣΑΠ - ΒΙΛΕΜ over

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου