O Ευρωπαϊκός Νότος δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο κάθε αναγνώστης έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.


Τρίτη 22 Απριλίου 2014

Τρελά κόλπα που “κρύβονται” μέσα στο Google


Τρελά κόλπα που «κρύβονται» μέσα στο Google

Πίσω από τη φράση “Google it” βρίσκονται μερικά τρικ που μπορούν να σας φτιάξουν την ημέρα. Ακόμα και η πιο ισχυρή μηχανή αναζήτησης κρύβει κόλπα που θα οδηγήσουν την online αναζήτησή σε διασκεδαστικά μονοπάτια. Τα παρακάτω 10 μυστικά θα κάνουν τη δουλειά στο γραφείο λίγο πιο ανατρεπτική… και θα σας αφήσουν με το χαμόγελο στα χείλη!

Let Me Google That For You: Ένα «μυστικό» του Google που σας δίνει τη δυνατότητα να ψάξετε μια πληροφορία για χάρη ενός φίλου σας. Απλά
πληκτρολογήστε ό,τι θέλετε να αναζητήσετε στο πλαίσιο κειμένου και κάντε copy-paste το link που θα εμφανιστεί, ώστε να το στείλετε στον «τεμπέλη» φίλο σας.
Google Gravity: Το google κατεδαφίζεται μπροστά στην οθόνη και σας αφήνει να πετάξετε με το ποντίκι τα εικονίδια και το λογότυπο προς όποια κατεύθυνση θέλετε. Πολλοί χαρακτηρίζουν το “Google Gravity” ως ένα «όπλο» για να σπάσουν τη ρουτίνα της ημέρας.
Google Sphere: Η σφαίρα του Google θα αλλάξει την εικόνα της διάσημης μηχανής αναζήτησης. Τα αποτελέσματα του search μετατρέπονται σε μια σφαίρα που γυρίζει διαρκώς… με το χρήστη να προσπαθεί μανιωδώς να πατήσει το εικονίδιο «εικόνες» ή «ειδήσεις».
Google Pac-man: Ο «εθισμός» για το pac man επιστρέφει, με το google να προσφέρει μια μίνι έκδοση του κλασσικού παιχνιδιού.  Εκατομμύρια χρήστες του ίντερνετ έχουν ξοδέψει ώρες μπροστά στην οθόνη… μέχρι να αποφύγουν την ειδοποίηση “game over”. Πρόκειται για ένα κόλπο που δημιουργήθηκε στις 22 Μαϊου 2010 για την 30ηεπέτειο του παιχνιδιού.
Chuck Norris Joke: Τα αστεία με τον Chuck Norris δεν τελειώνουν ποτέ. Γράψτε στην αναζήτηση του google: “find chuck noris” και πατήστε το «Αισθάνομαι τυχερός». Προφανώς η μηχανή αναζήτησης φοβάται να αποκαλύψει τα ίχνη του.
Google Mirror: Η ευκαιρία των χρηστών για να γράψουν… σε καθρέπτη! Οι λέξεις εμφανίζονται ανάποδα και οι περισσότεροι πατούν το πλήκτρο delete για να ξαναγράψουν τη λέξη από την αρχή. Μια από τις πιο τρελές αναζητήσεις στο διαδίκτυο.
The barrel roll: Πατήστε κλικ στο Google και γράψτε: “do a barrel roll”. Να είστε προετοιμασμένοι ότι το google search θα στριφογυρίσει κατά 360 μοίρες.
Zerg Rush: Πρόκειται για μια φράση που προέρχεται από το παλιό βιντεοπαιχνίδι Starcraft, στο οποίο η φυλή των Zerg εξολοθρεύει τους εχθρούς μέσα σε δευτερόλεπτα. Εισάγετε τη φράση “Zerg Rush” στο goggle και χτυπήστε με τη βοήθεια του ποντικού τα “o” που πέφτουν σαν βροχή στην οθόνη.
Goglogo: Εάν θέλετε να φτιάξετε το δικό σας Google logo, πατήστε απλά το Goglogo και αφήστε τη φαντασία σας ελεύθερη, γράφοντας από το όνομά σας μέχρι το μότο της ζωής σας!
Google Guitar: Μήπως είστε λάτρεις της μουσικής και της ηλεκτρικής κιθάρας; Το Google Guitar εμφανίζει μπροστά σας μια logo κιθάρα που θα σας δώσει την ευκαιρία να «γρατζουνίσετε» τις χορδές και να παίξετε με τις νότες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου