O Ευρωπαϊκός Νότος δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο κάθε αναγνώστης έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.


Τρίτη 15 Απριλίου 2014

H Alliott Group νικήτρια των ACQ Global Award στην κατηγορία Διεθνείς – Επαγγελματικές Υπηρεσίες για το έτος του 2014

capture-20140412-182518Τα ACQ Global Awards 2014 με τη χορηγία της Widza.com, έκαναν το  μεγαλύτερο βήμα ερευνώντας για την πιο σημαντική εταιρία, χώρους εργασίας, επαγγελματίες ιδιώτες αλλά και στελέχη επιχειρήσεων στο δημόσιο και τον ιδιωτικό τομέα παγκοσμίως.
"Από το 2008, τα ACQ Global Awards γιορτάζουν την υλοποίηση, την καινοτομία και τη λαμπρότητα στα ετήσια βραβεία τους. Η ACQ διεξάγουν μία ανεξάρτητη διαδικασία απονομής και οι νικητές των βραβείων επιλέγονται από την ηγετική της ομάδα. Κάθε χρόνο η ACQ
αναζητά ανεξάρτητη βοήθεια σχετικά με την αναγνώριση των ηγετών της βιομηχανίας, επιφανείς ιδιώτες, υποδειγματικές ομάδες και διακεκριμένες επιχειρήσεις, οι οποίες αποτελούν κριτήριο αναφοράς ως προς την υλοποίηση και τις βέλτιστες πρακτικές σε μία ποικιλία πεδίων.
«Εξαίρετοι ιδιώτες, ομάδες και επιχειρήσεις σ’ όλη την αγορά εκπροσωπούν τον καλύτερο που έχει να επιδείξει ο τομέας τους παγκοσμίως και πραγματικά αξίζουν τη διάκριση να είναι νικητές των ACQ Award.» είπε ο Jake Robson, Αρχισυντάκτης της ACQ. «Οι νικητές όλων των κατηγοριών αποτελούν, ως αποτέλεσμα, ένα εμπορικό σήμα. Κατά μία έννοια, ίσως την πιο σημαντική έννοια, ένα εμπορικό σήμα είναι μία υπόσχεση».
Ξέρετε ότι έχετε να κάνετε με ένα προϊόν ή μία υπηρεσία ενός ισχυρού εμπορικού σήματος. Χρειάζεται πολύ χρόνο, χρήμα και πολλή σκληρή προσπάθεια για να χτιστούν και να διατηρηθούν τα κορυφαία εμπορικά σήματα, τα οποία θα μπορούν να επικοινωνούν πολλά μόνο με λίγες συλλαβές. Αποτελούν συντομογραφία του τι είσαι. Οι νικητές όλων των κατηγοριών στα ACQ Global Awards 2014 αντιπροσωπεύουν αυτή τη δεοντολογία και αυτή τη χρονιά, οι αφοσιωμένοι συνδρομητές μας ανέδειξαν για μία ακόμα φορά τους γνήσιους ηγέτες της αγοράς.
Η ποιότητα των συμμετοχών αυτής της χρονιάς είναι εκπληκτικά υψηλή και αποτελεί απόδειξη ότι τα επαγγέλματα συνεχίζουν να καινοτομούν και να προσφέρουν υπηρεσίες υψηλής ποιότητας ακόμα και σε οικονομικά δύσκολους καιρούς. «Η αγορά μεταβάλλεται γρήγορα, με μεγαλύτερες εξωτερικές πιέσεις και ανταγωνισμό, οπότε είναι καλό να αναγνωρίσουμε ότι όλοι οι νικητές των ACQ Global Awards 2014 δεν παρουσιάζουν δείγματα εφησυχασμού.
Πέρα από αυτό, οι υποψηφιότητες αυτής της χρονιάς υποδεικνύουν ότι η αγορά συνεχίζει να προσφέρει λύσεις που της επιτρέπουν να μένει στην κορυφή του παιχνιδιού. Η ψηφοφορία έκλεισε τον Ιανουάριο του 2014. Οι συνολικές υποψηφιότητες έφτασαν τον καταπληκτικό αριθμό των 28,246 αντιπροσωπεύοντας ποσοστό ανταπόκρισης 26.7%. Αξιολογώντας αυτά τα βραβεία, εξετάσαμε τις υποψηφιότητες που τέθηκαν από τους ψηφοφόρους μας και αναγνωρίσαμε ότι όσοι προτάθηκαν είναι ηγέτες στους τομείς τους αλλά οι εξαιρετικές επιδόσεις ορισμένων αξίζουν αναγνώριση. Η πλήρης λίστα των νικητών θα ανακοινωθεί σύντομα στο www.acq5.com και θα διαφημιστεί από το FT.com (μία ειδικά στοχευμένη πλατφόρμα συνεργατών).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου