O Ευρωπαϊκός Νότος δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο κάθε αναγνώστης έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.


Πέμπτη 31 Ιουλίου 2014

Τι έλεγαν στον Καραμανλή οι επιβάτες του πλοίου με το οποίο ταξίδεψε στην Τήνο


Kostas-Karamanlis-opadoi-NDΑπό το λιμάνι της Ραφήνας, δηλαδή… μερικά μέτρα από το σπίτι του, αναχώρησε το πρωί για την Τήνο ο Κώστας Καραμανλής.

Ο πρώην πρωθυπουργός και επί 12 1/2 χρόνια πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας
μεταβαίνει στο νησί της Μεγαλόχαρης για ολιγοήμερες διακοπές, μαζί με τη σύζυγό του Νατάσα, και τα παιδιά τους Αλέξανδρο και Αλίκη.
Ο Κώστας Καραμανλής συνηθίζει να πηγαίνει τα καλοκαίρια στην Τήνο, όπου έχει πλήθος καλών φίλων, ενώ κατά την επιβίβασή του στο πλοίο, σήμερα το πρωί, είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με απλούς πολίτες, συνεπιβάτες, οι οποίοι δεν έχασαν την ευκαιρία να σπεύσουν κοντά του, και να του ζητούν να τους πει την άποψή του για τις εξελίξεις.
“Πρόεδρε, που πάμε;”, ακούστηκε να λέει κάποιος, ενώ ένας άλλος, περισσότερο ένθερμος παραδέχτηκε: “Πρόεδρε, μας λείπεις”.
Ο Κώστας Καραμανλής περιορίστηκε σε χαμόγελα, το περιστατικό ωστόσο είναι ενδεικτικό αντίστοιχων που έχουν σημειωθεί τους τελευταίους μήνες και σε άλλες δημόσιες εμφανίσεις του πρώην πρωθυπουργού, με τους πολίτες να δείχνουν ότι δεν έχει χαθεί η σχέση ψυχισμού που τους συνέδεε μαζί του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου