O Ευρωπαϊκός Νότος δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο κάθε αναγνώστης έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.


Τετάρτη 23 Ιουλίου 2014

Οι μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ ενοχοποιούν τους αυτονομιστές, αλλά “αθωώνουν” τη Ρωσία!

usaΟι μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ έδωσαν στη δημοσιότητα νέα στοιχεία από την έρευνά τους για την κατάρριψη του Boeing στην ανατολική Ουκρανία. Ωστόσο, αν και αρχικά είχαν διαρρεύσει πως τα στοιχεία θα ήταν επιβαρυντικά για τη Ρωσία, τελικά δεν συνέβη κάτι τέτοιο.
Αντίθετα, οι ΗΠΑ σημειώνουν πως ναι μεν το Boeing των Μαλαισιανών αερογραμμών έπεσε από σίγουρα πυρά φιλορώσων αυτονομιστών,
αλλά δεν βλέπουν κάποια ευθύνη της Ρωσίας.
Παράλληλα, εκτιμούν πως το αεροσκάφος χτυπήθηκε “από λάθος”. Σημειώνουν, όμως, ότι η Ρωσία “δημιούργησε τις συνθήκες για να χτυπήσουν το αεροσκάφος οι αντάρτες”.
Ακόμη και με αυτόν τον… αστερίσκο, όμως, η Ρωσία προφανώς και υποδέχθηκε με… ανακούφιση αυτά τα στοιχεία.
Στο μεταξύ, το τρένο με τις σωρούς των θυμάτων έφτασε στο Χάρκοβο, όπου το παρέλαβαν οι ολλανδικές Αρχές. Ωστόσο, όπως έγινε γνωστό αρκετά θύματα… λείπουν. Οι φιλορώσοι αυτονομιστές είχαν πει πως θα στείλουν 282 πτώματα, αλλά τελικά στο Χάρκοβο έφτασαν μόλις 200.
Δυστυχώς, πολλά από τα πτώματα είναι διαμελισμένα…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου