O Ευρωπαϊκός Νότος δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο κάθε αναγνώστης έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.


Παρασκευή 25 Ιουλίου 2014

Οι εκποιήσεις το “αγκάθι” στις διαπραγματεύσεις Κύπρου – τρόικας

troikaΟ Πρόεδρος της Δημοκρατίας της Κύπρου, Νίκος Αναστασιάδης, είχε το βράδυ της Πέμπτης στο Προεδρικό, συνάντηση με τους επικεφαλής της τρόικας, παρουσία του Υπουργού Οικονομικών, Χάρη Γεωργιάδη, ωστόσο, φαίνεται πως το θέμα των εκποιήσεων παραμένει το μεγάλο «αγκάθι» των διαπραγματεύσεων.
Σύμφωνα με πληροφορίες του sigmalive.com,
οι διαφωνίες στο θέμα των εκποιήσεων παραμένουν, ωστόσο η Κυβέρνηση είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει εκ νέου τις θέσεις της και να διαπραγματευτεί με την τρόικα.
Ωστόσο οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι από τη συνάντηση δεν βγήκε άσπρος καπνός και ως εκ τούτου οι διαπραγματεύσεις θα συνεχιστούν το πρωί της Παρασκευής (08.00) στο Υπουργείο Οικονομικών.
Αν και μετά την παρέμβαση του Προέδρου της Δημοκρατίας δεν επέλθει συμφωνία στο επικαιροποιημένο μνημόνιο τότε οι Τροικανοί ενδεχομένως να παρατείνουν την παραμονή τους στην Κύπρο μέχρι την ερχόμενη Δευτέρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου