O Ευρωπαϊκός Νότος δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο κάθε αναγνώστης έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.


Τετάρτη 20 Αυγούστου 2014

ISIS: Έστειλαν μήνυμα στον Ομπάμα, αποκεφαλίζοντας Αμερικανό δημοσιογράφο


isis222Σοκ έχει προκαλέσει νέο βίντεο που έδωσαν στη δημοσιότητα την Τρίτη οι τζιχαντιστές αντάρτες και έχει τίτλο “Μήνυμα στην Αμερική”.  Στο βίντεο εμφανίζεται ο Αμερικανός δημοσιογράφος, James Foley, ο οποίος αγνοείται από το 2012, όταν και βρισκόταν σε αποστολή στη Συρία. Οι τζιχαντιστές αποκεφαλίζουν τον άτυχο άνδρα!  Πριν από τον αποκεφαλισμό, ο δημοσιογράφος διαβάζει ένα μήνυμα,
προφανώς, έπειτα από απαίτηση των ISIS:

«Καλώ τους φίλους μου, τα μέλη της οικογένειάς μου και τους αγαπημένους μου να υψώσουν το ανάστημά τους ενάντια στους πραγματικούς μου δολοφόνους: Την κυβέρνηση των ΗΠΑ».
Στη συνέχεια του βίντεο, οι τζιχαντιστές εμφανίζουν έναν ακόμη αγνοούμενο δημοσιογράφο, τον Steven Sotloff, τα ίχνη του οποίου επίσης χάθηκαν στη Συρία, πριν από περίπου ένα χρόνο.
Οι τζιχαντιστές δείχνουν τη φωτογραφία του και απευθύνονται στον Ομπάμα: “Ομπάμα, η ζωή αυτού του Αμερικανού πολίτη εξαρτάται από την επόμενή σου απόφαση”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου