O Ευρωπαϊκός Νότος δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο κάθε αναγνώστης έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.


Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου 2014

Αναστάτωση στο κέντρο κράτησης λαρθομεταναστών στην Αμυγδαλέζα


amigdalezaΣχόλιο: Περίεργο σκηνικό στην Αμυγδαλέζα. Μακάρι να είναι αυτό που ανακοίνωσαν εκείνοι που τους στηρίζουν και να μην είναι τίποτα περισσότερο ΔΗΛΑΔΗ  ΝΑ ΣΥΝΔΕΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΣΦΑΖΟΥΝ ΔΙΑΚΡΊΤΩΣ. Σημειώνεται πάντως ότι μουσουλμάνοι αλλοδαποί έχουν προκαλέσει πολλάκις με "προσευχές στις πλατείες" κλπ και ΚΕΡΔΙΣΑΝ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΗΣΟΥΝ ΔΩΡΕΑΝ ΤΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΑΔΙ ΕΙΡΗΝΗΣ ΚΑΙ ΦΙΛΙΑΣ ΤΖΑΜΠΑ,
ΔΥΟ ΧΩΡΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΝ ΕΥΚΟΛΑ ΣΕ ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ.
Το κείμενο από τα ysterografaQ Επεισόδια μεταξύ μεταναστών και αστυνομικών σημειώθηκε στο κέντρο κράτησης μεταναστών στην Αμυγδαλέζα.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά η ένταση ξέσπασε όταν οι φύλακες προσπάθησαν να σταματήσουν τη μεσημεριανή προσευχή των μεταναστών. Οι δεύτεροι αντέδρασαν ζητώντας να τελειώσει η διαδικασία και σημειώθηκαν συμπλοκές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου