O Ευρωπαϊκός Νότος δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο κάθε αναγνώστης έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.


Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2014

Τιμολόγιο Αλληλεγγύης στο φυσικό αέριο

fisiko-aerio1Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Περιβάλλοντος θεσπίζεται άμεσα το τιμολόγιο υπηρεσιών αλληλεγγύης στο φυσικό αέριο.
Ο Υπουργός ΠΕΚΑ, Γιάννης Μανιάτης δήλωσε σχετικά:
«Η κοινωνική συνοχή και αλληλεγγύη, καθώς και η προστασία των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων είναι πρωταρχική μας επιδίωξη, στις συνθήκες της κρίσης που βιώνουμε σήμερα. Χιλιάδες συμπολίτες μας έχουν την ανάγκη μας.
Εμείς, αποδεικνύουμε έμπρακτα τη στήριξή μας. Καθιερώσαμε το Τιμολόγιο Υπηρεσιών Αλληλεγγύης στο ηλεκτρικό ρεύμα, δίδοντας τη δυνατότητα σε συσσίτια, κοινωνικές δομές, φαρμακεία, ιατρεία, δράσεις της
Εκκλησίας να έχουν χαμηλό κόστος ενέργειας.
Πρόκειται για μία σπουδαία παρέμβαση, την οποία επεκτείνουμε τώρα στο φυσικό αέριο.
Θα προχωρήσουμε άμεσα σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για τη θέσπιση του Τιμολογίου Υπηρεσιών Αλληλεγγύης από τις ΕΠΑ Αττικής, Θεσσαλονίκης και Θεσσαλίας.
Από το μέτρο θα ωφεληθούν κοινωνικές δομές και φορείς, επιστρέφοντας στο πολλαπλάσιο το όφελος αυτό στις τοπικές κοινωνίες και τους συνανθρώπους μας που το έχουν πραγματικά ανάγκη».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου