O Ευρωπαϊκός Νότος δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο κάθε αναγνώστης έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.


Τρίτη 21 Οκτωβρίου 2014

Εισαγγελική παρέμβαση για την κατάληψη στο Πανεπιστήμιο Αθηνών

Panepistimio-AthinonΜήνυση κατά παντός υπευθύνου κατέθεσε την Τρίτη ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Αθηνών, Θόδωρος Φορτσάκης, για διατάραξη λειτουργίας πανεπιστημίου.
Σύμφωνα με πληροφορίες στη μήνυσή του δεν ζητά άμεση παρέμβαση της αστυνομίας και αναφέρει ότι δεν υπάρχουν καταστροφές στο πανεπιστήμιο.
Σημειώνει ωστόσο, πως η συμπεριφορά των ατόμων που μπήκαν στο χώρο δυσχεραίνει τη λειτουργία του Πανεπιστημίου, το οποίο όμως, όπως αναφέρει στην έγκλησή του, λειτούργησε κανονικά την Τρίτη.
Κατόπιν αυτών, ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών,
Ηλίας Ζαγοραίος διέταξε τη διενέργεια κατεπείγουσας προκαταρκτικής εξέτασης, για να εξακριβωθεί η αλήθεια όσων καταγγέλθηκαν.
H συγκεκριμένη κατάληψη έχει προκαλέσει και μεγάλη πολιτική κόντρα με την κυβέρνηση να κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ για υποκίνηση ορισμένων φοιτητών για να προκαλέσουν αναστάτωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου