O Ευρωπαϊκός Νότος δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο κάθε αναγνώστης έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.


Σάββατο 25 Οκτωβρίου 2014

“Πέρασε” με ευρύτατη πλειοψηφία η τροπολογία για τις ληξιπρόθεσμες οφειλές

vouliΜε ευρύτατη πλειοψηφία εγκρίθηκε στην Βουλή η κυβερνητική τροπολογία που επιχειρεί να αντιμετωπίσει τις συσσωρευμένες ληξιπρόθεσμες οφειλές προς το Δημόσιο.
Υπερ της ρύθμισης χωρίς επιφυλάξεις ψήφισαν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, ενώ ΔΗΜΑΡ και Ανεξάρτητοι Έλληνες δήλωσαν στήριξαν την τροπολογία, εκφράζοντας όμως επιφυλάξεις για το αν θα αντιμετωπίσει αποτελεσματικά το πρόβλημα.
Από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ δηλώθηκε «ΠΑΡΩΝ» επισημαίνοντας ωστόσο ότι εάν είχαν την δυνατότητα θα καταψήφιζαν την διάταξη της τροπολογίας που προβλέπει επέκταση της εισφοράς
αλληλεγγύης και για το 2016 ενώ από το ΚΚΕ και τη Χ.Α. ξεκαθάρισαν ότι θα καταψηφίσουν.
Θυμίζουμε πως μετά από πολλές αντιδράσεις, ο υπουργός Οικονομικών Γκίκας Χαρδούβελης δεσμεύθηκε στη Βουλή ότι στη ρύθμιση για τις 100 δόσεις μπορούν να μπουν και οι οφειλέτες που δυσκολεύονται να πληρώσουν τις τρέχουσες υποχρεώσεις τους από την 1η Οκτωβρίου και μετά, αν και εφόσον όμως ζητήσουν για αυτές να μπουν στην «πάγια» ρύθμιση με τις 12 δόσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου