O Ευρωπαϊκός Νότος δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο κάθε αναγνώστης έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.


Σάββατο 25 Οκτωβρίου 2014

Σαμαράς: Όσοι έχουν υποστεί ζημιές θα αποζημιωθούν

Antonis-Samaras-E.UΣύσκεψη υπό τον Πρωθυπουργό πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής στο Κέντρο Επιχειρήσεων Πολιτικής Προστασίας, μετά την επιστροφή του από τις Βρυξέλλες.
Ο Αντώνης Σαμαράς προγραμμάτισε αμέσως μετά την επιστροφή του από τις Βρυξέλλες να πάει στο Κέντρο Επιχειρήσεων Πολιτικής Προστασίας και να δώσει το παρών στη σύσκεψη για τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί από τη σφοδρή βροχόπτωση στην Αττική.
Ο κ.Σαμαράς τόνισε πως από το Σάββατο το πρωί θα γίνει καταγραφή των προβλημάτων και διαβεβαίωσε πως όσοι έχουν υποστεί ζημιές θα αποζημιωθούν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα.
Σύμφωνα με τις δηλώσεις του κ. Σαμαρά
για το σκοπό αυτό τα συνεργεία της Πυροσβεστικής θα ενημερώσουν τους κατοίκους στο Περιστέρι, στο Ίλιον, στο Πέραμα, στο Μενίδι, στο Αιγάλεω, στους Αγίους Αναργύρους, στη Νίκαια, στον Πειραιά και στο Καματερό.
«Αναμένω επίσης από τις υπηρεσίες εισήγηση για στοχευμένες παρεμβάσεις που πρέπει να γίνουν σε αντιπλημμυρικά έργα στις περιοχές, όπου μια ζωή βλέπουμε να δημιουργείται το ίδιο πρόβλημα. Λόγου χάρη στα σύνορα Περιστερίου και Ιλίου, στην περιοχή Ρουπάκι ή στη Θηβών, στα όρια της Κοκκινιάς ή στη λεωφόρο Δημοκρατίας στο Μενίδι» κατέληξε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου