O Ευρωπαϊκός Νότος δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο κάθε αναγνώστης έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.


Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2014

Παπούλιας: Το 2015 θα είναι χρονιά εθνικής ανάτασης


Karolos-PapouliasΟ Κάρολος Παπούλιας στο χριστουγεννιάτικο μήνυμά του προς τους ομογενείς έκανε λόγο ότι το 2014 ήταν χρονιά σκληρής δοκιμασίας για την ελληνική κοινωνία που υπερέβη τα όρια αντοχής της.
Παράλληλα, εξέφρασε την ελπίδα ότι το 2015 θα αποδειχθεί «χρονιά εθνικής ανάτασης».
Επίσης, τονίζει ότι η χρονιά που πέρασε ήταν «μια ακόμη περίοδος σκληρής δοκιμασίας για τη χώρα και την ελληνική κοινωνία, η οποία υπερβαίνοντας τα όρια αντοχής της, εξακολουθεί να προσπαθεί και να αγωνίζεται για ένα καλύτερο αύριο, για την επιστροφή της πατρίδας μας σε τροχιά ανάπτυξης και προόδου».
«Χάρη στην προσπάθεια αυτή»,

συνεχίζει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, «σε πνεύμα εθνικής ενότητας και αλληλεγγύης, είμαι βέβαιος ότι θα αντιμετωπίσουμε με επιτυχία όλες τις μεγάλες επερχόμενες προκλήσεις».
Σημειώνει τέλος ότι η οργανωμένη παρουσία των Ελλήνων της διασποράς στις χώρες όπου ζουν «συμβάλλει τα μέγιστα, σε μια ιδιαίτερα δύσκολη συγκυρία για την πατρίδα μας, στην προώθηση των στόχων του Ελληνισμού».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου