O Ευρωπαϊκός Νότος δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο κάθε αναγνώστης έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.


Κυριακή 21 Δεκεμβρίου 2014

Δημοσκόπηση: Ψήφος αποδοκιμασίας στην κυβέρνηση το 80% που ψηφίζει ΣΥΡΙΖΑ

dimoskopisiΠροβάδισμα 3,4% στον ΣΥΡΙΖΑ, δίνει νέα δημοσκόπηση της Rass, που δημοσιεύεται στον Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής,
Ειδικότερα, σύμφωνα με τα ευρήματα της δημοσκόπησης, ο ΣΥΡΙΖΑ, στην πρόθεση ψήφου συγκεντρώνει 27,1%, έναντι 23,7% της ΝΔ. Τρίτο κόμμα έρχεται το Ποτάμι με 5,8% και ακολουθούν το ΚΚΕ με 5,3%, το ΠΑΣΟΚ με 4,6% και η Χρυσή Αυγή με 4,4%.
Οριακά εκτός Βουλής εμφανίζονται οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με 2,8%, οι Οικολόγοι Πράσινοι βρίσκονται στο 1,5% και η ΑΝΤΑΡΣΥΑ στο 1,1%.
Από τα πιο αξιοπρόσεκτα στοιχεία
της έρευνας αποτελεί ότι οκτώ στους δέκα που δηλώνουν ότι θα ψηφίσουν ΣΥΡΙΖΑ, λένε ότι θα το κάνουν επειδή δεν πάει άλλο με τη σημερινή κυβέρνηση.
Μια κυβέρνηση συνεργασίας με βασικό κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ, θεωρεί το 34,8% την καταλληλότερη να αντιμετωπίσει τις δυσκολίες της κοινωνίας και της οικονομίας τα επόμενα χρόνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου