O Ευρωπαϊκός Νότος δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο κάθε αναγνώστης έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.


Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2015

Ο Τσίπρας κάνει κυβέρνηση με τον Καμμένο

Ραγδαίες αναμένονται οι πολιτικές εξελίξεις τη Δευτέρα μετά τη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές.
Έστω οριακά, ο ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται πως δεν θα έχει αυτοδυναμία και ο Αλέξης Τσίπρας θα επιδιώξει συνεργασίες. Όπως έγινε γνωστό το πρωί της Δευτέρας (10.30), ο κ. Τσίπρας θα έχει συνάντηση με τον Πάνο Καμμένο, με τον οποίο θεωρείται πως έχει ήδη συμφωνήσει για το σχηματισμό κυβέρνησης.
Ο Αλέξης Τσίπρας, όμως, θα επιδιώξει κι άλλες συναντήσεις. Θα δει τον Σταύρο Θεοδωράκη, ενώ θα ζητήσει επίσης συνάντηση και με τον Δημήτρη Κουτσούμπα, αλλά είναι άγνωστο αν το αίτημα θα γίνει αποδεκτό από το ΚΚΕ.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες,
το απόγευμα της Δευτέρας ο Αλέξης Τσίπρας θα πάει στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κάρολο Παπούλια και εφόσον έχουν ευδοκιμήσει οι προηγούμενες συναντήσεις θα πάρει εντολή για σχηματισμό κυβέρνησης.
Στον ΣΥΡΙΖΑ είναι σαφές πως δεν θέλουν να χάσουν καθόλου χρόνο και ελπίζουν πως μπορούν το βράδυ της Δευτέρας να έχουν κάνει κυβέρνηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου