Τον Ιούνιο του 2016 θα διεξαχθεί το Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας, όπως διαρρέεται από το περιβάλλον του Αντώνη Σαμαρά.Οι προεδρικοί αισθάνονται ενισχυμένοι, αν όχι πανίσχυροι, μετά την αδυναμία ουσίας αμφισβήτησης και ανατροπής του Αντώνη Σαμαρά από την ηγεσία, από εκείνους που έχουν διατυπώσει την άποψη ότι με τη σημερινή ηγεσία της, η Νέα Δημοκρατία… δεν πηγαίνει πουθενά.
Σε παρασκηνιακές συζητήσεις με στελέχη της Νέας Δημοκρατίας αλλά και δημοσιογράφους λοιπόν, οι στενοί συνεργάτες του Αντώνη Σαμαρά ξεκαθαρίζουν ότι η Συγγρού θα οδηγηθεί συντεταγμένα σε Συνέδριο,
όπως προβλέπει το Καταστατικό του κόμματος, δηλαδή το καλοκαίρι του 2016.
Αυτό σημαίνει ότι στον ηγετικό πυρήνα της Νέας Δημοκρατίας εκτιμούν ότι ο Αντώνης Σαμαράς δεν θα αμφισβητηθεί μέχρι τότε, αλλά αντιθέτως θα ενισχύσει την παρουσία του, σε συνάρτηση και με τις δύσκολες εξελίξεις σε εθνικό επίπεδο.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου