O Ευρωπαϊκός Νότος δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο κάθε αναγνώστης έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.


Τετάρτη 4 Μαρτίου 2015

Μέρκελ και Γιούνκερ… εστιάζουν στην υπάρχουσα συμφωνία – Πρόωρες οι συζητήσεις για τρίτο πακέτο

Μέρκελ και Γιούνκερ… εστιάζουν στην υπάρχουσα συμφωνία – Πρόωρες οι συζητήσεις για τρίτο πακέτοΗ Άνγκελα Μέρκελ συναντήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης με τον Ζαν Κλοντ Γιούνκερ και ανάμεσα στα θέματα που συζήτησαν, ήταν ασφαλώς και αυτό της Ελλάδας.
Στην κοινή συνέντευξη Τύπου που παραχώρησαν μετά τη συνάντηση, δέχθηκαν ερωτήσεις σχετικά με το ελληνικό ζήτημα, με τον Πρόεδρο της Κομισιόν να σημειώνει πως “βασικός μας στόχος είναι η υλοποίηση της συμφωνίας του Eurogroup”.
Παράλληλα, απέρριψε
εκ νέου τα σενάρια για τρίτο πακέτο βοήθειας προς την Ελλάδα, σημειώνοντας πως “για την ώρα αυτά τα σενάρια είναι απλώς φήμες. Μένουμε συγκεντρωμένοι στην υλοποίηση της συμφωνίας του Eurogroup”.
Από τη μεριά της και η Άνγκελα Μέρκελ στάθηκε στην υπάρχουσα συμφωνία, τονίζοντας πως “πρέπει να κάνουμε ότι μπορούμε για να διασφαλίσουμε ότι το δεύτερο πρόγραμμα της Ελλάδας θα πετύχει”.
“Πρέπει να υλοποιηθούν οι συμφωνίες και αυτό θα κριθεί από τους θεσμούς. Σε αυτό θέλω να εστιάσω”, πρόσθεσε η Γερμανίδα Καγκελάριος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου