O Ευρωπαϊκός Νότος δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο κάθε αναγνώστης έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.


Σάββατο 14 Μαρτίου 2015

ΑΚΕΛ: Για τον Αναστασιάδη η Ελλάδα, από μητέρα πατρίδα, μετατράπηκε σε μακρινό συγγενή

ΑΚΕΛ: Για τον Αναστασιάδη η Ελλάδα, από μητέρα πατρίδα, μετατράπηκε σε μακρινό συγγενήΟ εκπρόσωπος Τύπου του ΑΚΕΛ Γιώργος Λουκαΐδης σε δήλωσή κατηγορεί την κυβέρνηση Αναστασιάδη στην Κύπρο πως γυρίζει την πλάτη του στην Ελλάδα.
Στη δήλωση αναφέρει:
«Ο Υπουργός Οικονομικών σε δηλώσεις του στο Reuters, επανέλαβε εαυτόν λέγοντας ότι «υπάρχουν πολιτιστικοί δεσμοί Ελλάδας και Κύπρου, αλλά αυτό είναι όλο». Επαναβεβαιώνεται κατά αυτό τον τρόπο ότι ουδεμία πρόθεση έχουν οι κυβερνώντες για στήριξη και έκφραση αλληλεγγύης
προς την ελληνική κυβέρνηση και τον ελληνικό λαό στον αγώνα του κατά της λιτότητας και κατά των εκβιαστικών πρακτικών της τρόικας. Είναι πλέον φανερό σε όλους ότι για την κυβέρνηση Αναστασιάδη και τον ΔΗΣΥ, η Ελλάδα από μητέρα πατρίδα που ήταν κάποτε γι αυτούς, μετά τη δημοκρατική επιλογή του ελληνικού λαού μετατράπηκε σε μακρινό συγγενή, που ούτε την αλληλεγγύη τους αξίζει».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου