O Ευρωπαϊκός Νότος δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο κάθε αναγνώστης έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.


Τρίτη 3 Μαρτίου 2015

Η Ρωσία ετοιμάζει τη δική της Silicon Valley

Η Ρωσία ετοιμάζει τη δική της Silicon ValleyΈνα νέο ερευνητικό πρόγραμμα με βάση έξω από το Κρατικό Πανεπιστήμιο της Μόσχας (MSU) αναπτύσσεται και έχει λάβει την ονομασία «Silicon Valley της Ρωσίας».

Το νέο ερευνητικό έργο, που έχει προγραμματιστεί να κατασκευαστεί στο Κρατικό Πανεπιστήμιο της Μόσχας (MSU), θα είναι το ισοδύναμο της Ρωσίας στην περίφημη αμερικανική Silicon Valley, δήλωσε ο αναπληρωτής δήμαρχος της Μόσχας για την Αστική Ανάπτυξη και τις Κατασκευές, Μαράτ Κουσνούλιν.

«Θα υπάρξουν 430.000 τ.μ. για κτίρια έρευνας. Στην πραγματικότητα,

αυτό θα είναι το ισοδύναμο μας με το Silicon Valley της Καλιφόρνιας», είπε στους δημοσιογράφους το Σάββατο ο αναπληρωτής δήμαρχος Μόσχας.

Ο αξιωματούχος ενημέρωσε ότι αυτή τη στιγμή το έργο βρίσκεται στο στάδιο της προετοιμασίας προκειμένου να παρουσιαστεί δημόσια. «Τους επόμενους μήνες, θα εγκρίνει το σχέδιο του έργου», είπε ο Μαράτ Κουσνούλιν και πρόσθεσε ότι οι ακριβείς ημερομηνίες για την ολοκλήρωση του ερευνητικού κέντρου θα εξαρτηθεί από αξιωματούχους του Πανεπιστημίου της Μόσχας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου