O Ευρωπαϊκός Νότος δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο κάθε αναγνώστης έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.


Κυριακή 19 Απριλίου 2015

Euromil-POES-2015
Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του 111ου Presidium Meeting του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Στρατιωτικών Ενώσεων EUROMIL, στην Αθήνα, τη 17 και 18 Απριλίου 2015, στο οποίο η Ομοσπονδία μας εκπροσωπήθηκε με 5μελή αντιπροσωπεία.
Τη 18η Απριλίου 2015 παρευρέθηκαν και χαιρέτησαν τις εργασίες του Presidium εκπρόσωποι του κ. Αρχηγού του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού.
Τη 16η Απριλίου 2015 έλαβε χώρα, επίσης στην Αθήνα, το διοικητικό συμβούλιο του EUROMIL, στο οποίο εγκρίθηκε, και επικυρώθηκε από το σώμα του Presidium, το αίτημα της Ομοσπονδίας μας για ένταξή της στον υπόψη Ευρωπαϊκό Οργανισμό. Για την ένταξή μας
αυτή ο Πρόεδρος του ΔΣ της Ομοσπονδίας μας, Ανχης Ανέστης Τσουκαράκης, παρέδωσε στον Πρόεδρο του EUROMIL, κ. Emmanuel Jacobs, αναμνηστική πλακέτα, αναφέρει ανακοίνωση της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου