O Ευρωπαϊκός Νότος δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο κάθε αναγνώστης έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.


Τρίτη 28 Απριλίου 2015

Τραγωδία χωρίς τέλος στο Νεπάλ - Ξεπέρασαν τους 3.000 οι νεκροί από το σεισμό

Τραγωδία χωρίς τέλος στο Νεπάλ - Ξεπέρασαν τους 3.000 οι νεκροί από το σεισμόΑυξάνεται δραματικά ο αριθμός των νεκρών από τον σεισμό του Σαββάτου στο Νεπάλ.
Σύμφωνα με νεότερο απολογισμό των Αρχών, τουλάχιστον 3.218 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους και 6.538 έχουν τραυματιστεί.
Οι νεκροί ενδέχεται να αυξηθούν κι άλλο, καθώς οι ομάδες έρευνας και διάσωσης δυσκολεύονται να φθάσουν στις απομακρυσμένες περιοχές της φτωχής ορεινής χώρας των 28 εκατομμυρίων κατοίκων.
Στα Ιμαλάια, εκατοντάδες ξένοι και ντόπιοι ορειβάτες
παρέμειναν παγιδευμένοι μετά την τεράστια χιονοστιβάδα που διέλυσε τμήμα μιας κατασκήνωσης βάσης, προκαλώντας τον θάνατο τουλάχιστον 18 ανθρώπων.
Σύμφωνα με έναν οικονομολόγο, τα μακροπρόθεσμα κόστη της ανοικοδόμησης του Νεπάλ ενδέχεται να υπερβούν τα 5 δισεκατομμύρια δολάρια, ποσό που ανέρχεται στο 20% του ΑΕΠ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου