O Ευρωπαϊκός Νότος δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο κάθε αναγνώστης έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.


Τρίτη 28 Απριλίου 2015

ΥΠΟΙΚ: Αποκαλύψτε… εθελοντικά τις καταθέσεις σας στην Ελβετία

ΥΠΟΙΚ: Αποκαλύψτε… εθελοντικά τις καταθέσεις σας στην ΕλβετίαΤην εθελοντική αποκάλυψη των καταθέσεων που έχουν Έλληνες στην Ελβετία έναντι καταβολής ποσού φόρου θα προωθήσει με νομοσχέδιο η κυβέρνηση, όπως προκύπτει από δηλώσεις του υπουργού Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη.
Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ προηγήθηκε συνάντηση του κ. Βαρουφάκη με τον Ελβετό υφυπουργό Διεθνών Οικονομικών Θεμάτων Ζακ ντε Βατεβίλ στην οποία συμμετείχε και ο υπουργός Επικρατείας Παναγιώτης Νικολούδης.

Σύμφωνα με κύκλους του υπουργείου Οικονομικών, μετά την ψήφιση στη Βουλή του νομοσχεδίου που θα προβλέπει την εθελοντική δήλωση
των καταθέσεων στις τράπεζες της Ελβετίας, οι δύο χώρες θα υπογράψουν πολιτική διακήρυξη σύμφωνα με την οποία όσοι δεν προχωρήσουν στη δήλωση των καταθέσεων τους θα απειλούνται με κλείσιμο του τραπεζικού λογαριασμού τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου