O Ευρωπαϊκός Νότος δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο κάθε αναγνώστης έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.


Τρίτη 28 Απριλίου 2015

Εφαρμογή της ΠΝΠ αποφάσισαν οι πρόεδροι των ΤΕΙ

Εφαρμογή της ΠΝΠ αποφάσισαν οι πρόεδροι των ΤΕΙΤην εφαρμογή της πράξης νομοθετικού περιεχομένου, με την οποία μεταφέρονται τα διαθέσιμα των ΤΕΙ στην Τράπεζα της Ελλάδος, αποφάσισαν οι πρόεδροι των ΤΕΙ στην έκτακτη σύνοδο που πραγματοποίησαν σήμερα σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας.
«Παρ’ όλο που το τελευταίο χρονικό διάστημα οι χρηματοδοτήσεις από την πολιτεία είναι πενιχρές, αποφασίσαμε να εφαρμόσουμε τη νομοθεσία», ανέφερε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρόεδρος του ΤΕΙ Πειραιά, Λάζαρος Βρυζίδης, προσθέτοντας ότι υπάρχει εμπιστοσύνη πως θα αρθεί το μέτρο στο μέλλον, όπως υποσχέθηκε η κυβέρνηση, ώστε να συνεχιστεί η ομαλή λειτουργία των ιδρυμάτων.
«Η συμμετοχή μας, ούτως
ή άλλως θα είναι πενιχρή, αλλά θα είναι κυρίως συμβολική», επεσήμανε ο κ. Βρυζίδης, δίνοντας το στίγμα ότι, με αυτό τον τρόπο, η σύνοδος αποφάσισε να συμμετάσχει στην κοινή εθνική προσπάθεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου