O Ευρωπαϊκός Νότος δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο κάθε αναγνώστης έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.


Σάββατο 18 Απριλίου 2015

Αιχμές Πανούση για Χριστοδουλοπούλου

Αιχμές Πανούση για ΧριστοδουλοπούλουΕυρεία σύσκεψη εργασίας πραγματοποιήθηκε για το μεταναστευτικό με τον υπουργό Εσωτερικών, Νίκο Βούτση να τονίζει ότι την επόμενη εβδομάδα θα ανακοινωθούν τα μέτρα της κυβέρνησης για τις μεταναστευτικές ροές.
Επίσης, ο κ. Βούτσης τόνισε ότι συζητήθηκε το θέμα των δομών υποδοχής στις περιφέρειες και η διαμόρφωσή τους.
Από την μεριά του ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Πανούσης, επανέλαβε ότι υπάρχει πρόβλημα κοινωνικής συνοχής και εθνικής ασφάλειας με την εισροή τόσων μεταναστών, ενώ άφησε αιχμές για τα όσα είπε η Τασία Χριστοδουλοπούλου περί… εξαφάνισης μεταναστών.
«Όπως μπαίνουν κρυφά, μπορούν
να βγουν και κρυφά, αλλά δεν είναι δυνατό να έρχονται 100 χιλιάδες, να επαναπροωθούνται 10.000 και οι υπόλοιποι να είναι αόρατοι. Θα πρέπει να ξέρουμε πού είναι», τόνισε χαρακτηριστικά.
Επίσης υπογράμμισε ότι θα ήταν λάθος να μοιράζονται οι μετανάστες μόνο σε Αθήνα και Πειραιά, τονίζοντας ότι θα πρέπει να υπάρξει συνδρομή όλης περιφέρειας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου