O Ευρωπαϊκός Νότος δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο κάθε αναγνώστης έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.


Δευτέρα 27 Απριλίου 2015

Ημερίδα για ΚΑΠ



Κεντρική Ημερίδα που διοργανώνει η ΠΑΣΕΓΕΣ στις 28 Απριλίου 2015 στην Αθήνα, στο Αμφιθέατρο «Αθήνα 9.84», Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων στο Γκάζι (Πειραιώς 100) και ώρα 09:00, με θέμα «Η μεταρρύθμιση της ΚΑΠ στη νέα Προγραμματική Περίοδο 2014-2020 και η εφαρμογή της στη χώρα μας».

Η ημερίδα αυτή διεξάγεται στα πλαίσια του έργου START CAP «Υποστηρικτικά εργαλεία της ΚΑΠ για την ανάπτυξη των αγροτικών περιοχών» που υλοποιείται με συγχρηματοδότηση από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή για την «Στήριξη δράσεων ενημέρωσης σχετικά με την Κοινή Γεωργική Πολιτική (ΚΓΠ) - Υλοποίηση δράσεων ενημέρωσης»,
για την ενημέρωση των κρατών-μελών της ΕΕ σχετικά με την Κοινή Αγροτική Πολιτική της νέας Προγραμματικής Περιόδου.

Στο πλαίσιο του προγράμματος αυτού η ΠΑΣΕΓΕΣ, όπως είναι γνωστό, πραγματοποίησε πολυάριθμες ενημερωτικές ημερίδες και εκδηλώσεις σε περιφερειακό επίπεδο, που ως στόχο είχαν την ευρύτερη δυνατή ενημέρωση σε σχέση με τις αποφάσεις και τις εφαρμογές της πολιτικής αυτής στη χώρα μας.

Στα πλαίσια της ημερίδας αυτής ξεχωριστό ενδιαφέρον παρουσιάζει η κατάθεση θέσεων και απόψεων με τη συμμετοχή εκλεκτών εισηγητών, όπως του κ. Τάσου Χανιώτη, Διευθυντή στη Γενική Διεύθυνση Γεωργίας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και του κ. Πρόδρομου Καλαϊτζή, Συμβούλου Πολιτικής COPA-COGECA για τους Αγροτικούς Συνεταιρισμούς.

Τέλος, σας ενημερώνουμε ότι τη Δευτέρα 27/4 και ώρες 09:00-21:00 και την Τρίτη 28/4 και ώρες 09:00-15:00, θα λειτουργεί παράλληλα και έκθεση με συνεταιριστικά ΠΟΠ και ΠΓΕ προϊόντα στον ίδιο χώρο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου