O Ευρωπαϊκός Νότος δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο κάθε αναγνώστης έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.


Τρίτη 21 Απριλίου 2015

Ο Μάρδας παρουσίασε πως θα γίνει η μεταφορά των ταμειακών διαθέσιμων

Ο Μάρδας παρουσίασε πως θα γίνει η μεταφορά των ταμειακών διαθέσιμωνΤους όρους με τους οποίους θα γίνει η μεταφορά των ταμειακών διαθεσίμων της τοπικής αυτοδιοίκησης σε ειδικό λογαριασμό στην Τράπεζα της Ελλάδας, με πράξη νομοθετικού περιεχομένου, “παρουσίασε” στη σημερινή έκτακτη συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΚΕΔΕ ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Δημήτρης Μάρδας.
Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ η διάθεση αυτών των χρημάτων σε ειδικό λογαριασμό προκειμένου να χρησιμοποιηθούν σε έκτακτη ανάγκη, θα γίνει με τους εξής όρους:
Οι δήμοι θα αποστείλλουν ενημέρωση

για τις ανάγκες τους, για το επόμενο 15νθήμερο. Τα υπόλοιπα κεφάλαια, που δεν είναι απαραίτητα για την άμεση ανάγκη των ταμειακών τους αναγκών, θα τοκισθούν με επιτόκιο 2,5%.
Όποιος δήμος ζητήσει επιστροφή ποσού, που δεν θα υπερβαίνει το 10% του συνολικού του ποσού που έχει κατατεθεί, θα του επιστρέφεται αμέσως. Για ποσά μεγαλύτερα από 20%, η επιστροφή θα γίνεται εντός προθεσμίας ολίγων ημερών.


Σχόλιο: Οι ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΔΗΜΑΡαιοι έκοψαν μισθούς και συντάξεις, Οι ΣΥΡΙΖΟ-ΑΝΕΛ έκαναν ένα βήμα ακόμη: κατασχέτουν λεφτά όπου βρίσκουν: επιδοτήσεις, κονδύλια για νοσοκομεία, από τους Δήμους... Και μετά τι? Σεριά έχουν τα ασφαλιστικά ταμεία? Λίγα έχασαν από το Χρηματιστήριο επί κυβερνήσεως Σημίτη, από τα δομιμένα ομόλογα της κυβερνήσεως Καραμανλή και από το PSI και το κούρεμα? Πρέπει οι ΣΥΡΙΖΑΙοι να βάλουν την ταφόπλακα στο ασφαλιστικό?
και με εκατοντάδες χιλιάδες λαθρομετανάστες να είναι έτοιμοι να μπουν στη χώρα... ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ... ΜΑΛΛΟΝ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΡΙΖΑ ΛΙΑΖΕΤΑΙ.... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου