O Ευρωπαϊκός Νότος δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο κάθε αναγνώστης έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.


Τετάρτη 29 Απριλίου 2015

Προπηλάκισαν τον Βαρουφάκη στα Εξάρχεια

Προπηλάκισαν τον Βαρουφάκη στα Εξάρχεια!Σύμφωνα με καταγγελία που έκανε ο Γιάνης Βαρουφάκης, ομάδα νεαρών τον προπηλάκισε αργά το βράδυ της Δευτέρας σε εστιατόριο στο κέντρο της Αθήνας.
Το επεισόδιο, όπως σημειώνει το enikos.gr έγινε στα Εξάρχεια.
Τις πληροφορίες επιβεβαίωσε ο ίδιος μιλώντας στη δημοσιογράφο του REAL FM, Kατερίνα Ακριβοπούλου. Μέχρι αυτή την ώρα η αστυνομία δεν έχει ενημερωθεί για το περιστατικό, ενώ όπως ανέφερε η δημοσιογράφος ο υπουργός Οικονομικών έτρωγε στο εστιατόριο με την σύζυγό του.
H Κατερίνα Ακριβοπούλου έδωσε το ρεπορτάζ στο ραδιόφωνο του Real σημειώνοντας πως αρχικά μπήκαν στο εστιατοριο περίπου δέκα άτομα, τα οποία προπηλάκισαν τον υπουργό λεκτικά, ενώ κάποιοι τον χτύπησαν ελαφρά,
χωρίς όμως να τον τραυματίσουν.
Στη συνέχεια ο Γιάνης Βαρουφάκης βγήκε από το εστιατόριο για να πάρει τη μηχανή του και να φύγει και εκεί υπήρξε ένας δεύτερος γύρος λεκτικής αντιπαράθεσης. Ο υπουργός έπιασε μάλιστα κουβέντα με τους νεαρούς που αρχικά τον έβρισαν και τελικά αποχώρησε ενώ τα πνεύματα είχαν ηρεμήσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου